Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 720 tulee myyntiin Suomessa 10. toukokuuta

15
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 720 tulee myyntiin Suomessa 10. toukokuuta
Nokia Lumia 720 -älypuhelimen myynti alkaa Suomessa 10. toukokuuta. Puhelimen ennakkomyynti käynnistyi jo tänään.

Lumia 720:n yhtenäisen polykarbonaattikuoren sisuksissa on gigahertsin kellotaajuudella toimiva tuplaydinsuoritin ja 512 megatavua keskusmuistia. Tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavua, mutta sitä voi tarpeen vaatiessa lisätä microSD-kortin avulla. Carl Zeiss -optiikalla varustetun 6,7 megapikselin kamerassa on "Nokia-älypuhelimien kaikkien aikojen suurin aukko" (f/1.9), josta on hyötyä etenkin hämärissä olosuhteissa kuvatessa.

Puhelimeen on saatavilla snap-on-kuoret, jotka mahdollistavat puhelimen akun lataamisen langattomasti. Latauskuoret asetetaan puhelimen kuorien päälle.

Punaisena, valkoisena, syaanina, mustana ja keltaisena myytävän puhelimen verollinen suositushinta on 380 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
Heikki Kulojärvi (vahvistamaton)

2

Ostoon menee välittömästi tämä 720 kun tulee kauppaan!

Vastaa
Pitkakoski
Pitkakoski

3

Lumia 720 erittäin mielenkiintoinen malli ja vakavasti harkitsen tämän laitteen ostamista. Laitteen tekniset ominaisuudet ja hinta ovat kohdillaan ja akun kapasiteetti yhdistettynä matalamman kellotaajuuden prosessoriin ja kohtuulliseen näyttöön takaavat suht' hyvät valmius- ja käyttöajat.

Snap-on-kuoret ovat mukava yllätys, näistä en aiemmin lukenut.

Ainoa pieni huoli on tuo muistin määrä. En juurikaan kännykälläni pelaa ja peruskäytössä 512 Mt on tällä hetkellä riittävä määrä. Mutta miten käynee tulevaisuudessa, kun WP8:aa päivitetään? Olisi ikävä havaita, että päivityksiä ei juuri tälle puhelinmallille tulisi, koska käyttöjärjestelmän vaatimukset ovat kasvaneet. Puhelimen kanssa olisi kuitenkin tarkoitus olla naimisissa seuraavat 3-5 vuotta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Unohtuu jo,,:!! (vahvistamaton)

5

Eikö ole tuo No-kia VIELÄKÄÄN oppinut, vaan julkaisee puhelimet PUOLI VUOTTA ennen MYYNTIINtuloa!!!. ;).

Vastaa
Agent_007
Agent_007

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Pitkakoski:

Laitteen tekniset ominaisuudet ja hinta ovat kohdillaan


Suomessa ei kyllä valitettavasti ole hinta paikallaan.
Lumia 720 vs. Lumia 820

Lainaus:

En juurikaan kännykälläni pelaa ja peruskäytössä 512 Mt on tällä hetkellä riittävä määrä. Mutta miten käynee tulevaisuudessa, kun WP8:aa päivitetään? Olisi ikävä havaita, että päivityksiä ei juuri tälle puhelinmallille tulisi, koska käyttöjärjestelmän vaatimukset ovat kasvaneet.


Käyttöjärjestelmän päivityksiä tuskin Microsoft jättää julkaisematta, mutta sovellusten yhteensopivuus heikkenee kyllä jatkossa, kun nytkin on jo sovelluksia, jotka eivät pyöri 512 megatavun muistilla varustetuilla WP8-luureilla. Ongelma näkynee erityisesti pelien osalta, mutta jos mobiilipelaamista ei harrasta, ei tuo haitanne niin paljoa.
http://www.theverge.com/2013/4/16/4226108/nokia-lumia-720-review

Vastaa
perhana
perhana

8

@6 @7
Uutisen hinta 380,- lienee yhtä paikkansapitävä kuin Lumia 820:sta koskevan vastaavan uutisen maininta 505,- hinnasta aikoinaan.

Eli jos nyt verrataan myyntiintulo-uutisten hintoja keskenään, niin Lumia 820 oli siis 505,- euroa, ja nyt tämä Lumia 720 380,- euroa, joten onhan tämä nyt sitten melko paljon halvempi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
android422 @ (vahvistamaton)

9

Hinnoittelu on kyllä kohdallaan Windows puhelimesta!!. ;)

Vastaa
VilVeikko
VilVeikko

13

298.80 Saunalahden ennakkomyynnissä. https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puhelimet/Nokia%20Lumia%20720 Ja jos malttaa hiukan odotella niin eiköhän tipu melko nopeasti. Älypuhelinta en vielä omista, mutta kuukauden kestäneen vertailun jälkeen alan kääntyä Nokiaan ja juuri tähän 720:een. Mielestäni erinoiminen valtti on karttapalvelut, jotka eivät tarvitse nettiyhteyttä. Mutta toisaalta jos Androidilla olis tarjota muu kuin google maps niin voisi kyllä Samsungiinkin päin taipua. Eiköhän jokaisella sen puhelimen ratkaise se mitä itse haluaa puhelimella tehdä ja mitä ominaisuuksia kaipaa.

Vastaa
Pitkakoski
Pitkakoski

14

Aijai. Omaan käyttöön tuli paha lovi, sillä GSMArenan mukaan Navigointi kattaa vain sen maan, jossa palvelun aktivoi.
Alustan syytä ei liene, jos sovellukset eivät suostu toimimaan 512 Mt:n keskusmuistilla.

Vastaa
Pitkakoski
Pitkakoski

15

Lumia 720:nen oli kuitenkin valintani ja vajaan vuorokauden käytössäni. Eron työkännykkänä toimivaan Lumia 820:een havaitsee, mutta puhelin ei silti ole hidas tai tahmea käytettävä. Laite on yllättävän keveä ja akku vaikuttaa ihan näin ensituntumaltaan kestävän pitkään.

Mitä karttoihin tulee, niin tilanne ei ollut ihan niin huono kuin mitä GSM Arena maalaili. Karttojen käyttöoikeus ei ole rajaton, mutta valittavissa ovat vain Pohjoismaiden kartat (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska, en muista oliko myös Islanti mukana). Ei kaikkein optimaalisin tilanne, mutta sen verran harvoin tulee käytyä ulkomailla, että en kuitenkaan laskenut liian suureksi ongelmaksi.

Toistaiseksi olen tyytyväinen valintaani.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja