Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 620 osui oikeaan hintaluokkaan

6
Valtteri Ahonen

Lumia 620 osui oikeaan hintaluokkaan
Kotimaisten operaattoreiden myydyimpien puhelinten lista huhtikuulta osoittaa, että Nokian Lumia 620 on ollut onnistunut lisäys yhtiön portfolioon. Elisa myi yksityisasiakkaille mallia eniten ja DNA:lla ohi meni ainoastaan iPhone 5. Elisalta kerrotaan 620:n kelpaavan myös yritysasiakkaille hyvin.

Myydyimpien listalla on muidenkin valmistajien puhelimia vastaavasta hintaluokasta, mutta kotimaan myynnissä näkyy tietysti Nokia-uskollisuus. Elisan tiedotteen mukaan "Lumia 620 on todistanut suomalaisten vahvan Nokia-suhteen, kun vain oikean hintaluokan puhelin on mukana Nokian valikoimassa".

Huhtikuun toinen onnistuja oli vasta aivan loppukuusta myyntiin saapunut Samsung Galaxy S4, joka olisi ainakin Elisan mukaan noussut lähelle listan kärkisijoja, mikäli laitteita olisi saatu jakeluun ennakkotilauksia vastannut määrä. Myös DNA:lta vahvistetaan, että mallin kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan ainakin jossain määrin.

Mainittujen mallien lisäksi Applen iPhone 5 tuntuu edelleen tekevän kauppansa hyvin Suomen markkinoilla. Myös vanhempi iPhone 4S -malli keikkuu myyntilistoilla sinnikkäästi.

Alla vielä operaattoreiden myydyimpien puhelinten TOP5-listat.Henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet huhtikuussa 2013 (Elisa):
1. Nokia Lumia 620
2. Apple iPhone 5
3. Nokia Lumia 820
4. Samsung Galaxy S III
5. Nokia Lumia 920

Yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet huhtikuussa 2013 (Elisa):
1. Nokia Lumia 820
2. Nokia C2-01
3. Nokia Lumia 620
4. Huawei F610
5. Nokia Lumia 920

DNA:n myydyimmät puhelimet, huhtikuu 2013:
1. iPhone 5
2. Nokia Lumia 620
3. Samsung Galaxy Y
4. Nokia Lumia 820
5. Samsung Galaxy S III Mini


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

JussiFX
JussiFX

1

Lumia 620 on todella hyvä puhelin hintaluokassaan. Perustoiminnallisuus on sujuvaa toisinkuin Android-leirissä, jossa high-end luuritkin usein nykivät viimeistä päivää.

T: High-end-androidin käyttöä 2 vuotta kärsinyt ja Lumia 620 kokeillut.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ruberfelder (vahvistamaton)

2

@JussiFX: todella edulliset Android-luurit (ZTE Bladet, Samsung Galaxy Minit esim.) ovat aika karuja käyttää, mutta vanhemmat ns. lippulaivamallit kuten Samsung Galaxy S2 tarjoavat edelleenkin erinomaisen ja edullisen vaihtoehdon. S2 about puolet halvempi, mutta suorityskyky riittää mainiosti edelleenkin. Ja lisäksi kompaktin kokoinen verrattuna uudempiin malleihin.

Suosittelen S2:sta lämpimästi, jos hakee edullista ja sopivankokoista luuria hyvällä kameralla.

Työkaverii muuten taas kiroilee juuri hankkimaansa 620:aa tossa väliseinän takana... no, elämä on valintoja :)

Vastaa
Taeco
Taeco

4

Juu ehdottoman hyvä hintaluokassaan tämä L620. Moni tuttu innostui heti, että josko nyt saisi kohtuuhintaan lagittoman älypuhelimen. Mitenkähän sitten L520, kun saapuu Suomenkin hyllyille? Varmasti houkuttelee enemmän, kuin vuosia vanhat Androidit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.