Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä valokuvaus ja videointi uudella Lumia 928:lla

20
Sami Koivunen

Videolla: esittelyssä valokuvaus ja videointi uudella Lumia 928:lla
Nokia julkaisi eilen Yhdysvaltalaiselle Verizon-operaattorille uuden Lumia 928 -mallin, jota on esitelty aktiivisesti yhtiön YouTube-kanavalla.

Eurooppaan Lumian 920:n variantti ei ole tulossa ja suomalaisille puhelimen merkitys on vähäinen, mutta se ei estä tutustumasta puhelimen ominaisuuksiin, joihin kuuluu muun muassa Xenon-salama.

Promovideolla esitellään uutuuden kykyä ottaa selkeitä kuvia ja videoita huonossakin valossa ilman kuvan sumentumista. Muun muassa panoraamakuvan ottaminen on tehty helpoksi. Kuvista pystyy jopa vaihtamaan kasvoja kuvien välillä ja poistamaan kohteita yksinkertaisesti.

Toisella videolla esitellään uuden Lumian kameralla otettua videota Kanadan erämaassa. Vähän yli minuutin kestävää videota on tehty muun muassa kiinnittämällä Lumia 928 pienoishelikopteriin. Erityisen hyvin video demonstroi uutuus-Lumialla otetun videon vakautta ja tarkkuutta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

Anonyymi käyttäjä
nl920 @ (vahvistamaton)

1

Miksi tätä mallia pitää nyt ihan järjettömästi mainostaa,koska ei koske eurooppa/suomi-versioita!!.
Eurooppaan Lumian 920:n variantti ei ole tulossa ja suomalaisille puhelimen merkitys on vähäinen!

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

@1 Kuka näin on sanonut? Nokian on sanottu julkistavan uuden lumia sarjan puhelimen Lontoossa. Mielestäni on aika vähän vaihtoehtoja mikä puhelin olisi kyseessä. EOS ja Catwalk ovat todella epätodennäköisiä vaihtoehtoja.

Vastaa
Applari
Applari

3

@1 Samaa kummastelee varmasti moni muukin.

@2 Onko tuolla EOS/Catwalk väittämälläsi jotain faktista pohjaa. En sano, ettäkö olisit välttämättä väärässä, mutta kiinnostaisi vain kovasti tietää mihin väittämäsi perustuu.

Vastaa
Mauriland
Mauriland

4

Alemmassa videossa muuten sen paatin yli lento on oikeesti kuvattu toiseen suuntaan kun tossa videossa lokki lentää takaperin :D

Vastaa
Sefriol
Sefriol

5

@3 Jos Lontoossa jotain muuta julkistettaisiin, niin pressikuvat olisivat olleet jo julkisuudessa. Toisaalta EOS:sta ja Catwalkista on ollut esillä vain prototyyppikuvia, joka antaa osviittaa siitä, että ne ovat vasta syksyn julkaisuja. Näin nimittäin kävi 720:n ja 520:n kanssa.
Voin tietysti olla väärässä, mutta jotenkin olen skeptinen että mitään muuta julkaistaisiin. Catwalk ja EOS ovat muutenkin niin spesiaalimalleja, että olisi outoa, jos niitä ei Amerikan mantereella nähtäisi. Enkä usko että Nokia julkistaisi Lontoossa mallia USA:n markkinoille.
Veikkaan, että Catwalk ja EOS jätetään Nokia Worldin julkistuksiksi. Nokia tarvitsee mediahuomiota myös loppuvuodelle ja 808 WP-versio olisi juuri sitä.

Vastaa
ep_
ep_

6

Tällä kertaa ovat Nokialla pitäneet huolen, ettei videolla ole ikkunoita, joista todellinen kuvauskalusto voisi heijastua. ;-)
Vitsi vitsi... Varmaankin (ainakin toivottavasti) ovat Nokialla ottaneet opikseen viime kerrasta.

Hauska tosiaan tuo takaperin lentävä lokki. Voisiko kuitenkin kyse olla ilmavirran mukana leijuvasta lokista?

Vastaa
ep_
ep_

7

Tällä kertaa ovat Nokialla pitäneet huolen, ettei videolla ole ikkunoita, joista todellinen kuvauskalusto voisi heijastua. ;-)
Vitsi vitsi... Varmaankin (ainakin toivottavasti) ovat Nokialla ottaneet opikseen viime kerrasta.

Hauska tosiaan tuo takaperin lentävä lokki. Voisiko kuitenkin kyse olla ilmavirran mukana leijuvasta lokista?

Vastaa
Applari
Applari

8

@5 Markkinointistrategistina vain itse sanoisin, että Nokialta olisi onnistunut siirto tuoda uusi lippulaiva jenkkimarkkinoille niin, että siitä "vuodetaan" pieniä hippusia julkisuuteen juuri sen verran, että huhumylly ja hypetys saadaan kunnolla käyntiin. Kun lopulta kaikkien huulilla on miten hieno ja edeltäjäänsä parempi puhelin Lumia 928 on, niin julkistetaan toinen, vähintään yhtä hyvä ja onnistuneesti salassa pidetty malli isommille markkina-alueille. Tämä malli voisi siis siten hyvinkin olla juuri tuo Catwalk.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

9

@8 Catwalk on huhumyllyn mukaan alumiinikuorinen "muotipuhelin". En oikein ymmärrä miksei tälläistä tuotetta sitten tuotaisi Yhdysvaltojen markkinoille (Yleensä tälläiset julkistukset tapahtuvat teleoperaattoreiden omalla maaperällä).
Kaiken lisäksi en oikein jaksa uskoa Nokian salassapitotaitoihin. Hienoa jos Nokia tähän pystyy, mutta olen lievästi sanottuna skeptinen.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

10

Itse kyllä pidän tämän mallin markkinontia vähintäänkin erikoisena. Jos saadaan joku innostumaan tuotteesta ei siitä löydykään mitään tietoa, toivottavasti sitten kiinnostus pysyy yllä seuraavat x viikkoa. Tuskinpa pysyy.

Videodemo vaikutti olevan osin aika huonoa jälkeä, liike ei ollut tasaista nähnytkään. Toivottavasti vika ei ole itse laitteessa vaan on ollut jotain pientä fibaa jossain välissä tuotantoketjua.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

12

@11 Nokia julkaisee uusia Lumioita 14 päivä. Tämä on vain variantti verizonille, verizonin taajuudet, ohkasempi, kevyempi, mielestäni tyylikkäämmän näköinen ja xenon-salama. Tietty kamerassa on vähän fixailua jo pelkästään ton xenom salaman johdosta. 14 päivänä tulevat lumia oletettavasti tulevat taas yksinoikeudella ATT:lle amerikassa.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

13

@10 Nyt puhutaan kuitenkin kännykästä. Laitappas joku toinen lippulaiva tollasen tärinävekottimen kyytiin tuulen ja ilmavirtausten riepoteltavaksi niin katso minkälaista kuvaa saat aikaiseksi :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

15

@14

Omastakaan mielestä ei todellakaan täysin tasaista, mutta ei ihan iPhonellakaan. iPhonelle tasaisempaa, mutta vaikea sanoa miten noita on editoitu. iPhone pätkässä on aika paljon virhettä/elämää esim tasasilla pinnoilla ja valkoinen pää puhki. Voipi mennä vaikeampien olosuhteiden piikkiin.

Roller coaster pätkä 928:lla on taas jokseenkin täysin smoothi joten tämän pätkän julkaisu pistää kyllä ihmettelemään.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

16

@15

Ei iPhonekaan mitenkään täydellinen ole, mutta jos joku peruspertti saa sillä smoothimpaa jälkeä kuin Nokian markkinointiosasto (ainakin paperilla) paljon paremmalla laitteella, niin pitäis taas saada päitä pölkylle. :)

Vastaa
Sefriol
Sefriol

17

Jaahas väärässä sitä taidettiin olla. Ainakin uusimpien vuotojen kuvat ovat Catwalkista. Noh ylihuomennahan se selviää.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

18

@14 kieltämättä tasaista kyytiä, mutta sitten kun kopterilla kääntyy vai mitä lienee tekeekään huomaa, että ei pysy yhtään iphone perässä. Uskon, että Nokia olisi saanut tehtyä halutessaan täysin tasaisen videon tyyliin joki-kohtaukset, muttei halunnut enää manipuloida liikaa valittuja otoksia, muistaen pyöräily-videon kohun ;)

Vastaa
Applari
Applari

20

Väärin tunnustan itsekin arvanneeni. Olen todella yllättynyt, että Catwalkista ei sitten lopulta löytynytkään mitään parempaa, kuin 928:sta. Päinvastoin, tämähän jää kirkkaasti nyt toiseksi. Ei Qi-latausvalmiutta (vain optiona lisäkuorilla), lyhyempi akun kesto, ei xenon-salamaa...
Toisaalta, olisihan tämän voinut jotenkin päätellä jo tuotenimestä (925 vs. 928). Joten onnea vaan Verizonelle!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja