Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amber-päivitys tuo Smart Cameran ja FM-radion Lumioihin kesällä

1
Teemu Laitila

Amber-päivitys tuo Smart Cameran ja FM-radion Lumioihin kesällä
Nokia paljasti tänään pidetyssä Lumia 925 -julkaisutilaisuudessa muutamia yksityiskohtia kaikille Windows Phone 8 -puhelimilleen kesällä saapuvasta päivityksestä. Amber-nimellä tunnettu päivityspaketti sisältää tänään esitellyn Smart Cameran lisäksi joukon muita uutuuksia kuten tuen FM-radiolle.

Päivityksellä nykyisistä toisen sukupolven Lumia-laitteista (lukuun ottamatta Lumia 620 -mallia) löytyvä FM-radio otetaan käyttöön. Alkuperäinen Windows Phone 7 -järjestelmä sisälsi tuen radiolle, mutta syystä tai toisesta Microsoft ei sisällyttänyt sitä Windows Phone 8 -järjestelmään. Aiempien tietojen perusteella ainakin Lumia 920 ja Lumia 820 olisivat myös saamassa alun perin N9-mallissa esitellyn toiminnon, joka avaa näytön lukituksen kahdella näpäytyksellä.


Nokian mukaan uusi kamerasovellus Smart Camera saapuu kaikkiin yhtiön Windows Phone 8 -laitteisiin. Smart Camera mahdollistaa kymmenen kuvan sarjan tallentamista ja kuvien hyödyntämisen erilaisissa yhdistelmissä. Action Shot näyttä koko liikesarjan samassa kuvassa, Motion Focus tarkentaa kuvan pelkästään liikkuvaan kohteeseen sumentaen taustan ja Best Shotin avulla joukosta voi valikoida onnistuneimman kuvan.

Lumia Amber -päivitys perustuu käytännössä Microsoftin GDR2-päivitykseen, johon Nokia on lisännyt omia päivityksiään. Päivityksen tarkempi julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja