iPhonea käytetään yli 50 prosenttia aktiivisemmin kuin Androidia

7
Valtteri Ahonen

iPhonea käytetään yli 50 prosenttia aktiivisemmin kuin Androidia
Experianin keräämistä luvuista selviää, että amerikkalaiset käyttävät älypuhelintaan keskimäärin 58 minuuttia päivässä. Tästä ajasta 46 prosenttia vietetään vielä perinteisesti puhuen ja tekstaten.

Sosiaalisen median palveluiden parissa vietetään keskimääräisestä 58 minuutista noin 9, vain hieman enemmän kuin nettisurffailuun muutoin. Luvuissa on otettu huomioon sekä käyttöjärjestelmien sisäänrakennetut ja mukana toimitetut ominaisuudet, sekä kolmansien osapuolien sovellusten käyttö.

Esimerkiksi videoiden katselun voisi kuvitella kuluttavan paljon aikaa, mutta koska vain 2,3 prosenttia vastaajista kertoi ylipäätään katsovansa kännykällä videoita tyypillisenä päivänään, jäi videoiden osuus keskimääräisestä päivästä tämän myötä alle yhteen prosenttiin.




Mielenkiintoisessa tilastossa on myös saatu ero iPhonen ja Androidin välille, uutisoi Apple Insider. Android-käyttäjät kuluttivat lukujen mukaan älypuhelimensa ääressä päivittäin 49 minuuttia, kun taas iPhone-käyttäjät jopa tunnin ja vartin, eli yli 50 prosenttia enemmän.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentit (7)

tataka
tataka

1

se että iphonea käytetään keskimäärin enemmän johtuu siitä että jos ostaa kalliin puhelimen oli mikä käyttis tahansa niin kyllä sitä tulee enemmän käytettyäkin, kuin jos ostaa 80-250 euron puhelimen.

eli jos verrattaisiin suomessa iphome 5 ja galaxy s4, htc one ja nokia lumia 920 kuluttajien käytön niin aika samanlaisia tuloksia tulisi, tosin lumiassa johtuen kalliimmista peleistä ja huonommasta pelitarjonnasta pelaamista on vähemmän. mutta kokoaika mitä käytetään päivässä keskimäärin on kaikilla kalleemman luokan puhelimissa samaa luokkaa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
uglytruth (vahvistamaton)

2

no teinitytöthän niitä kännyköitä kaikkein aktiivisimmin käyttääkin...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

4

Uskoisin, että tämä selittyy juurikin iPhonen suosiosta teini-, ja vähän vanhempienkin, tyttöjen keskuudessa. Android käyttäjiä on taas paljon sellasia ketkä ovat vain ostaneet puhelimen ja kaupassa myytiin Android laite.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jonne2 (vahvistamaton)

6

Syy on näissä "Iphone vihaajissa", jotka eivät tiedä juurikaan elektroniikasta, mutta vihaavat silti Applea ja kovaan ääneen pitävät mekkalaa. Käyttö rajoittuu angrybirds peliin ja verkkopankkiin, shillä laella.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jonne2 (vahvistamaton)

7

Wanabee androidpojat luulevat että kun hankitaan isolta kirkolta Antroitti niin ollaan oikeita ohjelmoijia "koodareita" konsanaan, sitten mennään operaattoriliikkeeseen itkemään kun oma sähellyssofta ei skulaakkaan ja angrybirds ei toimi.. Shillä laella...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.