Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC: Samsung rajoittaa tietoisesti komponenttien myyntiä kilpailijoille

6
Manu Pitkänen

HTC: Samsung rajoittaa tietoisesti komponenttien myyntiä kilpailijoille
HTC:n mukaan Samsung yrittää tietoisesti kampittaa kilpailijoitaan rajoittamalla puhelinkomponenttien saatavuutta. Samsung on maailman suurin puhelinvalmistaja, minkä lisäksi sillä on vankka asema älypuhelimissa käytettyjen komponenttien toimittajana.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Samsungia syytetään likaisten keinojen käytöstä HTC:ta vastaan. Keväällä Puhelinvertailu uutisoi tiedoista, joiden mukaan Samsung olisi rekrytoinut opiskelijoita haukkumaan verkossa HTC:n puhelimia. Samsung myönsi toimineensa näin ja pahoitteli tapahtunutta.

HTC:n Pohjois-Aasian johtaja Jack Tong kertoi Focus Taiwanille esimerkin miten Samsung on käyttänyt hyväksi asemaansa komponenttivalmistajana HTC:n puhelinmyynnin hidastamiseksi. Tongin mukaan HTC toi markkinoille vuonna 2010 Samsungin AMOLED-näyttöä käyttävän Desire-puhelimen. Kun tuotteen myynti lähti vetämään, alkoi Samsung rajoittaa AMOLED-näyttöjen myyntiä HTC:lle. Tämän takia HTC joutui suunnittelemaan puhelimen uudelleen.Komponenttipula vaivaa HTC:tä nykyäänkin, mikä näkyy käytännössä HTC Onen saatavuudesta. Samsungia ei ole kuitenkaan syytetty tästä. Apple on jo parin vuoden ajan ottanut etäisyyttä Samsungiin ja siirtynyt muiden valmistajien komponentteihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

3

Jos olisi Nokiasta kyse niin se ei myisi muille mitään täys p....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kayttajatunnus1 (vahvistamaton)

5

Uutinen: HTC syyttää Samsungia epäreilusta kilpailusta

Kommentti: Nokia on täysi p***a

Hyvin te jonnet vedätte.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja