>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Onko 808 Pureview'n Lumia-serkku tällainen?

4
Manu Pitkänen

Kuvissa: Onko 808 Pureview'n Lumia-serkku tällainen?
Nokia kertoi pian 808 Pureview -puhelimen julkistuksen jälkeen, että se työstää samaiseen teknologiaan perustuvaa Lumia-puhelinta. 41 megapikselin kennolla varustettua Windows Phone -puhelinta on odotettu kuin kuuta nouseva jo yli vuoden verran.

WPDang-verkkosivusto on julkaissut kuvia (Google Translate), joissa väitetään esiintyvän odotetun Lumia-kamerapuhelimen kuoret. EOS-nimellä kutsuttu puhelin näyttäisi jatkavan Nokialle ominaista muotokieltä ja värivaihtoehdotkin näyttäisivät pysyvän pirteän oloisina.

808 Pureview herätti huomiota suurella kummulla, joka syntyi väistämättä puhelimessa käytetystä tekniikasta. EOS:ssä löytyy vastaanvalainen kumpu, mutta se ei vaikuta yhtä kookkaalta tai hallitsevalta. Kameraa varten sorvattu aukko on kuitenkin vaikuttavan näköinen.Sivuston mukaan EOS-puhelin tulisi myntiin 9. heinäkuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

7520G
7520G

1

9. heinäkuuta myyntiin? Eiköhän se julkaisu ole silloin ja suomeen ehkä 2-3kk myöhemmin myyntiin? Hyvä jos 925 kerekisi yhdeksänneksi päiväksi myyntiin Suomeen.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

Mielenkiintoinen muotoilukieli. Ympyrän muoto tuo ulokkeeseen hieman mielenkiintoisempaa näköä kuin Nokia edellisissä malleissa. Ihan hienolta näyttä silmään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

2@
>9. heinäkuuta on julkaisupäivä, koska kuvissa näkyvä ...

Jenkeissä? vai missä?, silti tuo vaikuttaa vähän optimistiselta, siihen on enään reilu kuukausi.

Virallinene esittely voi olla ja jakeluun sitten vähän myöhemmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.