Lumia 928 kiinnostaa jenkkejä – Verizonin kolmanneksi myydyin

11
Manu Pitkänen

Lumia 928 kiinnostaa jenkkejä – Verizonin kolmanneksi myydyin
Canaccord Genuityn keräämien tietojen mukaan Nokian 10. toukokuuta julkistama Lumia 928 -älypuhelin oli teleoperaattori Verizonin kolmanneksi myydyin puhelin toukokuussa. Puhelinta myydään Yhdysvalloissa yksinoikeudella Verizonin kautta. Lumia 928:n edellä olivat Samsung Galaxy S4 ja Apple iPhone 5.

Tutkimuslaitoksen tietojen mukaan Yhdysvalloissa myytiin toukokuussa eniten Samsungin älypuhelimia ja toiseksi eniten Applen iPhonea. Kolmanneksi suosituin puhelinvalmistaja oli HTC. Nokia oli neljänneksi suosituin.Nokia kertoi osavuosikatsauksessaan, että se myi Pohjois-Amerikassa tammi-maaliskuussa noin 400.000 puhelinta. Vuoden 2012 huhti-kesäkuussa myynti oli 600.000 kappaletta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

Laitehan tuli myyntiin vasta toukokuun puolivälissä, joten tulos on todella hyvä. Lumioiden myynnit ovat toistaiseksi olleet melko piikkimäisiä, kun tarvaittaisiin useamman kuukauden kestävää suht tasaista myyntiä.

Jos myynti lähtee tosissaan vetämään on Samsung (ja moni muukin) välittömästi tunkemassa WP-apajoille. Kolmas ekosysteemi näyttäisi hiljalleen nousevan jaloilleen. Pelifirmat pitäisi vielä voittaa alustalle mukaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
wpolipettymys (vahvistamaton)

2

WP tarvitsee pelejä, sovelluksien android/iphone versioita, (koska ne ovat tulleet käyttäjille tutuksi) ja (wp7 kokemuksella en tiedä 8 onko parempaan menty)vakaamman alustan ja toimivan viestikeskuksen.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

Onhan se hienoa, että malli myy, mutta niin sen pitäisikin. Harmi vain, että merkitys on aika mitätön, jos puhelin ei pysy vastaavan listan kärkijoukossa myös seuraavat pari kuukautta.

Kaiken lisäksi WP ei ole kauhean tukevalla jalustalla. HTC tekee tappiota ja Samsungia ei näytä suuremmin kiinnostavan. Huhujen mukaan Samsung on mukana vaan jarruttaakseen WP:n kehitystä.

Sama näkyy myös Microsoftin toiminnassa. Alussa nähtiin kuinka Microsoftin edustajat mainostivat HTC 8X:a julkaisun aikoihin, mutta nyt lähes kaikki käyttävät / mainostavat Nokian puhelimia.

Kaiken lisäksi Nokia dominoi WP-kauppaa kuin Samsung Androidia. Tietysti, vaikka myynnit ovat vielä pieniä, niin kyllä ohjelmistoyhtiö vaan tukee eniten sitä, joka tuo sisään suurimmat voitot.

Sanotaanko näin etten yhtään yllättyisi, jos HTC ajautuisi konkurssiin seuraavien parin vuoden aikana. Heillä on todella kiire kuluttajien luoton saavuttamisessa, sillä he ovat Onen suosiosta huolimatta altavastaajia molemmissa käyttöjärjestelmissä ja julkaisevat kalliita puhelimia, jotka ovat täysiä floppeja (First). Kaiken lisäksi yhtiöt kuten Nokia painostavat heitä useissa patenttioikeudenkäynneissä ja loppujen lopuksi tämä vie huimasti rahaa. Sen lisäksi HTC:n todennäköisyys voittaa kyseiset taistelut ovat lievästi sanottuna epätodennäköisiä.

Vastaa
mikbe
mikbe

4

HTC ei ole tehnyt päivääkään tappiota. Voitot olivat tosin yhteen väliin erittäin pienet. HTC ei ole menossa konkurssiin.

Operaattorin tilaamat laitteet eivät muuten ole myytyjä laitteita.

Vastaa
perhana
perhana

5

@3
Se että HTC:llä menee heikosti ei kyllä johdu siitä että HTC:n WP puhelimet menevät huonosti kaupaksi, vaan siitä että HTC:n android-puhelimetkaan eivät myy niinkuin niiden pitäisi myydä tuottaakseen kunnolla voittoa.

@4
Uutisessa puhuttiin nimenomaan Verizonin laitteiden myyntimääristä, ei Verizonin tilaamista laitteista
(teleoperaattori Verizonin kolmanneksi myydyin puhelin)

Vastaa
DonZQ
DonZQ

6

Jos One olisi myös Verizonin valikoimissa niin ei liene epäilystäkään, että mikä olisi kolmanneksi myydyin sielläkin ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sulistaja (vahvistamaton)

7

Täällä taas todellisia asiantuntijoita. Jos ette mitään asiasta tiedä, älkää kommentoiko. Idioottimaista lukea jonnen päässä kehittelemiä ajatuksia asioista, joista ei ole minkäänlaista käsitystä.

Vastaa
perhana
perhana

8

Verizonin sivuilta käyttäjäarvosteluja vilkaistessa voi todeta että jenkit todella jopa pitävät L928:sta, 139:n arvostelun keskiarvo on 4,9/5 ja 98 prosenttia käyttäjistä suosittelee puhelinta.
Vertailukohtana SGS4 saa 134:n arvostelun keskiarvoksi 4,4/5 ja vain 88 prosenttia suosittelee puhelinta, huomionarvoista lisäksi on että vaikka SGS4 onkin myynyt enemmän, silti vähemmän laitteen ostajia on vaivautunut arvostelemaan laitteen (134 vs. 139 arvostelua)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
säälinköees (vahvistamaton)

9

Haukotus näitä Mokia-uutisia. 800 piti olla hitti, 900 piti olla hitti jne. Ja joka osarissa kun paljastetaan Jenkkilän myynti, niin se on aina pudonnut 50% edelliskvartaalista.
Mokiaan ei osta enää kukaan muu kuin lammas-suomalainen.

Vastaa
djtob
djtob

11

@10. Hyvä kommentti. :)

@9. Niin, kerro sitten tässä, että mitä sinua kiinnostaa niin kovasti tässä aiheessa ja tämähän ei kuulu Nokia-juttuihin:

" Hämeen Mokia ry

on 1998 perustettu kristillinen yhdistys, joka on nimensä veroisesti aina kirjaimen edellä.

Toimintamme tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään paikkansa elämässä erilaisten toimintojen keskellä. Eli, olemme luoneet toimitaympäristön ja toimintaa, jossa ihmisellä on mahdollisuus muutokseen, sekä pysähtyä mielekkään tekemisen ääressä miettimään elämäänsä, sen arvoja ja asioiden tärkeysjärjestystä.

Toimimme yhteistyössä Hämeenlinnan Te-toimiston, Työvoiman Palvelukeskuksen, sosiaalitoimen ja A-klinikkasäätiön kanssa. Myös Hämeen Ely-keskus tukee toimintaamme Hämeenlinnan kaupungin kanssa.

Jottei totuus unohtuisi mottomme kuitenkin on JEESUS AUTTAA.

Toimintaamme ei suositella tosikoille, koska elämä on."

Voivoivoivoi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.