Nyt alkaa hahmottua: Lisää Nokia EOS -kuvavuotoja, XX megapikseliä

3
Matti Robinson

Nyt alkaa hahmottua: Lisää Nokia EOS -kuvavuotoja, XX megapikseliä
Kesän ja yksi vuoden odotetuimmista puhelimista on Nokia 808 PureView'n kameran ja Lumia-malliston muotoilun ja käyttöjärjestelmän yhdistävä puhelinmalli, jonka koodinimenä pidetään EOS:a.

Nokia on onnistunut pitämään projektin suhteellisen hyvin salassa, mutta arvioidun heinäkuun julkistuksen lähestyessä on kuvia alkanut vuotaa verkkoon. Eilen jakamamme kuvien jälkeen GSMArena ja WPCentral ovat saaneet käsiinsä uusia live-kuvia.

GSMArenan käyttäjän lähettämät kuvat ovat suttuisia, mutta niistä erottuu silti aiemmin julkaistun kaltainen laite. Lisäksi kuvat oli lähetetty parin tunnin sisällä alkuperäisistä kuvavuodoista, joten 3D-mallinnuksen todennäköisyys on pienempi.
Vielä paremmassa valossa ja tarkempia kuvia oli bongannut WPCentral, joka löysi uuden Twitter-käyttäjätilin lisänneet kuvat. Vizileaks-nimellä rekisteröity tunnus oli lisännyt tähän mennessä Twitteriin kolme kuvaa laitteesta.Näiden vuotojen jälkeen Nokia EOS-mallin julkaisu alkaa näyttää jo aika todennäköiseltä. Tekniikasta ei juuri ole tietoa, mutta kuvista vaikuttaisi, että esimerkiksi langaton lataus mahdollistetaan erillisillä suojakuorilla. Noin suuren kameramodulin sisältä tuskin löytyy myöskään alle 20 megapikselin kennoa. Muuten speksien voi olettaa olevan lähellä Lumia-huippumalleja.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G60 – hinta laskenut -36%

Motorola Moto G60
306 € CDON
322 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 479 €

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 5 Lite
335 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 508 €

Honor X8 – hinta laskenut -31%

Honor X8
169 € Power
234 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 246 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

2

Päistään ohennettu paksukainen. 'Keski-ikäisen miehen 'mahakad' päärynämuotti ;) juu, ei minulle. Vaihdan Nokian N9:stä iPhone 5S:ään :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.