Nyt alkaa hahmottua: Lisää Nokia EOS -kuvavuotoja, XX megapikseliä

3
Matti Robinson

Nyt alkaa hahmottua: Lisää Nokia EOS -kuvavuotoja, XX megapikseliä
Kesän ja yksi vuoden odotetuimmista puhelimista on Nokia 808 PureView'n kameran ja Lumia-malliston muotoilun ja käyttöjärjestelmän yhdistävä puhelinmalli, jonka koodinimenä pidetään EOS:a.

Nokia on onnistunut pitämään projektin suhteellisen hyvin salassa, mutta arvioidun heinäkuun julkistuksen lähestyessä on kuvia alkanut vuotaa verkkoon. Eilen jakamamme kuvien jälkeen GSMArena ja WPCentral ovat saaneet käsiinsä uusia live-kuvia.

GSMArenan käyttäjän lähettämät kuvat ovat suttuisia, mutta niistä erottuu silti aiemmin julkaistun kaltainen laite. Lisäksi kuvat oli lähetetty parin tunnin sisällä alkuperäisistä kuvavuodoista, joten 3D-mallinnuksen todennäköisyys on pienempi.
Vielä paremmassa valossa ja tarkempia kuvia oli bongannut WPCentral, joka löysi uuden Twitter-käyttäjätilin lisänneet kuvat. Vizileaks-nimellä rekisteröity tunnus oli lisännyt tähän mennessä Twitteriin kolme kuvaa laitteesta.Näiden vuotojen jälkeen Nokia EOS-mallin julkaisu alkaa näyttää jo aika todennäköiseltä. Tekniikasta ei juuri ole tietoa, mutta kuvista vaikuttaisi, että esimerkiksi langaton lataus mahdollistetaan erillisillä suojakuorilla. Noin suuren kameramodulin sisältä tuskin löytyy myöskään alle 20 megapikselin kennoa. Muuten speksien voi olettaa olevan lähellä Lumia-huippumalleja.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A74 – hinta laskenut -45%

Oppo A74
297 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 538 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G (global) – hinta laskenut -24%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G (global)
378 € Hobby Hall
478 € CDON
610 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

2

Päistään ohennettu paksukainen. 'Keski-ikäisen miehen 'mahakad' päärynämuotti ;) juu, ei minulle. Vaihdan Nokian N9:stä iPhone 5S:ään :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.