Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia aloittaa Lumia 925:n myynnin

3
Manu Pitkänen

Nokia aloittaa Lumia 925:n myynnin
Nokia on ilmoittanut aloittavansa metallisilla reunoilla terästetyn Lumia 925 -älypuhelimen myynnin. Puhelimen myynti alkaa Saksasta ja vähitellen saatavuutta laajennetaan muualle Eurooppaan ja Kiinaan. Tämän jälkeen on Yhdysvaltain ja muun maailman vuoro.

Lumia 925 on ensimmäinen Lumia-älypuhelin, jonka ulkokuoressa on käytetty metallia. Takakuori on kuitenkin edelleen polykarbonaattia. Puhelin tulee myyntiin valkoisena, harmaana ja mustana. Puhelimeen saa myös langattoman latauksen mahdollistavia kuoria. Erikseen myytävien latauskuorien värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, keltainen ja punainen.

Puhelimesta löytyy myös beta-versio Nokia Glance Screen -ominaisuudesta, jonka avulla käyttäjä näkee kellonajan puhelimen näytöltä vaikka puhelin olisikin vaipunut lepotilaan. Puhelimen voi herättää näpäyttämällä kaksi kertaa näyttöä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
asertyhg (vahvistamaton)

1

Nokia näyttää selkeästi pyrkivän välttämään kaikessa MeeGon tai N9 mainitsemista. Nimittäin Glance Screen -ominaisuus oli jo Nokian N9:ssä

Vastaa
jonzee
jonzee

2

@1
Samoin näytön avaus kaksois näpäytyksellä. Nokiahan lupasi siirtävänsä ainakin osan N9 puhelimen ominaisuuksista Windows puhelimiinsa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

3

@1
Miten tuo on MeeGon/N9 mainitsematta jättämistä? Jos ominaisuus, kuten annat ymmärtää, oli "Glance Screen" jo N9:ssä, niin kai se ominaisuus on saman niminen edelleen...? Vai oliko tarkoituksesi sanoa, että N9:n ominaisuus on nimetty uudelleen?

Sinänsä ei ole mitenkään outoa, että MeeGo/N9:stä ei haluta puhua, koska se on kuopattu ja historiaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja