Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia EOS:n metalliset kameramoduulin suojat uudessa vuotokuvassa

8
Manu Pitkänen

Nokia EOS:n metalliset kameramoduulin suojat uudessa vuotokuvassa
Puhelinvertailu uutisoi eilen verkossa julkaistuista kuvista, joissa sanottiin esiintyvän Nokia EOS -puhelimen metallinen kuori ja kameramoduulin suoja. Vuodon taustalla oleva Weibo-käyttäjä on julkaissut uusia kuvia EOS:n kameramoduulin metallisesta suojasta.

Kuvissa olevat osat ovat selvästi viimeistellympiä kuin aiemmassa kuvassa esiintynyt suoja. Metallisen harmaan osan lisäksi kuvissa näkyy mustaksi anodisoitu versio. WMPoweuser päättelee aiempien Vizileaksin vuotamien kuvien perusteella, että Nokia olisi valinnut metallin vain suojan materiaaliksi. Muuten puhelimen ulkopinnat olisi valmistettu polykarbonaatista.Tästä ja monesta muustakin asiasta voi keskustella Puhelinvertailu.comin uudella foorumilla.

Aiemmat EOS-kuvavuodot:
Kuvissa alumiininen Nokia EOS?
Lisää tietoa Nokian EOS-puhelimesta: kameramoduuli videoesittelyssä
Uudet kuvat paljastavat punaisen Nokia EOS:n
Nyt alkaa hahmottua: Lisää Nokia EOS -kuvavuotoja, XX megapikseliäPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
nussit (vahvistamaton)

2

Uutinen ja kuva pitäsi varmaan olla androidin tuplatriplaoledamoledgigasuperekstrasuorittimesta jotta se kelpaisi?

Vastaa
Ranvier
Ranvier

3

@2: Todennäköisesti tollaisille trolleille pitää olla. Toiset ovat katsos _hieman_ sulkeutuneimmin mielin liikkeellä kuin toiset. Vaikka itse käytän tällä hetkellä Android-puhelinta, niin silti olen myös kiinnostunut sekä Nokia- että WP-aiheisista uutisista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Juuuuh (vahvistamaton)

4

Ketä vittuu kiinnostaa nää samat osat puhelinta päivästä toiseen? :DDDDD

Saman otsikon alle vaan

Vastaa
Taeco
Taeco

6

Täältäkin löytyy kiinnostuta. Valkoinen polykarbonaatti+kumpi vain yllä nähdyistä metallisista suojuksista näyttäisi varmasti upealta. Aika erikoista, että linssin kohdalla ei ole kohoamaa, vaan syvennys. Toisaalta, se vähentänee linssin naarmuuntumista. Toivottavasti linssiin on panostettu lisää naarmujen välttämiseksi. Vaihdettavaakin optiikkaa osaisin arvonstaa.

Toistaiseksi kuvaaminen tapahtuu järkkärillä omalla kohdallani, mutta odotan innolla sitä päivää, kun kännykkä korvaisi useimmissa tilanteissa välttävästi. Toisin kuin järkkäri tai pokkari, kännykkä olisi aina mukana, joten pieni laadun menetys olisi anteeksi annettavissa - mutta ehkä tämän mallin kohdalla siihenkään ei ole suuremmin tarvetta.

Vastaa
perhana
perhana

7

Se on kiireistä hommaa tuo prototyyppiosien käsin valmistus... kaveri ei ole edelleenkään kerennyt pesemään metalliväriä kämmenestään ennen kuvan ottamista.

Vastaa
AhKeefas
AhKeefas

8

Linssissä on mekaaninen suljin yhdessä Xenon-flassin kanssa tukemassa isoa kennoa ziljoonalla pikxelillä.
Kaipa se linssi on suojassa aika hyvin ja kyllä tuo kiekko pullottaa taskussa ihan naisia (ja toisenlaisia) kiinnostavalla tavalla.
Laite on kuin Lumia 925:n ja Nokia 808:n yhdiostelmä, runko on hivenen laajempi kuin alkuperäinen Lumia 920, mutta muuten litteämpi 925-tyyliin (paitti hirmukamera).
Aivan upea videon tsuumaus!
Mukana myös uutta yllärisoftaa, joka on...ylläri! ;-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja