Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia kuvia alumiinisesta Lumiasta

4
Manu Pitkänen

Uusia kuvia alumiinisesta Lumiasta
Viikonloppuna verkossa on julkaistu jälleen uusia kuvia alumiinisen Nokia Lumia -puhelimen kuorista, joiden väitetään kuuluvan EOS-kamerapuhelimelle. Tuoreissa spekulaatioissa on kuitenkin noussut esiin, että kuoret voivat kuulua ennemminkin puhletille.

Vizileaksin aiemmin vuotaneen kuvan mukaan EOS olisi kokonsa puolesta hyvin lähellä Lumia 920:tä. Kuvavertailujen mukaan alumiiniset kuoret näyttäisivät kuitenkin kuuluvan jollekin isommalle laitteelle.
Nokian on huhuttu valmistelevan puhlettia ja Microsoftin työstävän ohjelmistopäivitystä, joka mahdollistaisi Windows Phonen käytön näissä laitteissa. Financial Timesin mukaan Nokia aikoisi julkaista puhelimen vielä tämän vuoden aikana ja se olisi teknisesti Galaxy Notea edistyneempi. Microsoftin isot Full HD -näytölliset puhelimet mahdollistava GDR3-ohjelmistopäivitys tuo mukanaan myös tuen neliytimisille suorittimille.

Tästä ja monesta muustakin asiasta voi keskustella Puhelinvertailu.comin uudella foorumilla.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Taeco
Taeco

1

5" näyttö, kunhan puhelin leveydeltään ja korkeudeltaan suunnilleen sama, kuin sgs4:ssä ja lisäksi tuo 41MP kamera, niin siinä vasta olisi unelmapuhelin. Paksuudella ei niin väliä minulle. 5" kokoisena saisi tosiaan olla jo FHD, kun 920:ssäkin näkyy pikselit niin selkeästi.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

P.S. Onko tuo ruma viiva kameran yläpuolella antenni? Eikö sen olisi voinut sijoittaa esim. kylkeen tai yläreunaan?

Vastaa
Vähän faktaa (vahvistamaton)

3

Tuon kokoiselta laitteelta on ihan turha odottaa Full HD -näyttöä. Runko on siihen aivan liian pitkä suhteessa leveyteen, ottaen huomioon, että Full HD = 1920*1080. Jos resoluutio on jotain muuta, niin se ei silloin ole Full HD, joten eiköhän laiteta piste tällekin spekuloinnille.

Mitä sitten tulee tuohon kamerapuoleen, niin 40+ megapixelin kameran voisi olettaa tulevan kunnon salaman kanssa, jota varten tässä alumiinikotelossa ei nähtävästi ole paikkaa. Aika selkeä kaksois-LEDin aukko kylläkin näyttäisi löytyvän.

Vastaa
perhana
perhana

4

Kai näihin "vuotoihin" voisi toimitus edes jonkinlaisella kriittisyydellä suhtautua, varsinkin kun jälleen kuvan päällä on sama "weibo.com" logo... eikä tarvitse muuta kuin ottaa L920 omaan käteen samalla otteella kuin tuossa kuvassa, niin pystyy sanomaan että kuvan alumiinikuori on juuri samankokoisesta laitteesta, vaikka tuossa alemmassa kuvassa onkin tuon alumiinikuoren kuvaa suurentamalla saatu se näyttämään mukamas suuremmalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja