Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yle: Nokia kutsui hallituksen koolle – valmistaudutaan tekemään "tulevaisuuden kannalta keskeisiä päätöksiä"

7
Manu Pitkänen

Yle: Nokia kutsui hallituksen koolle – valmistaudutaan tekemään tulevaisuuden kannalta keskeisiä päätöksiä
Nokian pitäessä eilen perinteisiä kesäjuhliaan, yhtiön hallitus kutsuttiin koolle ja ainakin osa hallituksen jäsenistä on tänäänkin käsittelyvalmiudessa. Asiasta kertoi Yle Uutiset, jonka mukaan Nokian uskotaan valmistautuvan tekemään yhtiön tulevaisuuden kannalta keskeisiä päätöksiä.

Yle ei osaa sanoa mistä syystä hallitus kokoontui eilen ja minkä takia osa jäsenistä on tänäänkin käsittelyvalmiudessa. Nokian ympärillä on vellonut viime aikoina runsaasti ostohuhuja. Ensin Huawein kerrottiin olevan kiinnostunut suomalaisesta matkapuhelinyhtiöstä ja sitten WSJ kertoi Microsoftin käyneen keskusteluja Nokian matkapuhelintoimintojen ostamisesta. Huawein tapauksessa puheet suunnitelmista pyörrettiin nopeasti ja Microsoftinkin kerrotaan jättäneen suunnitelmansa keskustelujen tasolle. Siemensin omistamalle Nokia Siemens Networksin puolikkaallekin etsitään ostajaa.Hallituksen kokouksen aiheesta ja päätöksistä kuultaneen viimeistään 18. heinäkuuta kun Nokia julkaiseen toisen neljänneksen osavuosikatsauksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Epäpätevän hallituksen vuoksi Nokia on huonossa kunnossa. Toivottavasti ainakaan rottamainen Microsft ei saa firmaa.

Vastaa
syrtek66
syrtek66

3

Todennnäköistä on että joko M$ ostaa Lumia tuotannon taikka Nokia tekee alaskirjauksen ja lopettaa Smart Devices yksikön. Kummassakin tapauksessa suomalaisia insinöörejä potkitaan pihalle eFlopin mukana.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

4

@3 Smart Devices yksikön lopettaminen ei olisi millään tasolla järkevää. Se veisi lokaan koko Nokian maineen ja samalla romahduttaisi koko yhtiön arvon.
Myyminen olisi toinen asia, mutta siitäkään en olisi niin varma. Luultavasti johtokunta käsittelee tuleeko sen myyminen ylipäätänsä kysymykseen edes teoriatasolla.
Toisaalta jos yksikkö vietäsiin myyntiin, niin eikös se olisi lopulta osakkeenomistajien päätös? Onko johtokunnalla valtuuksia myydä niin suurta osaa yhtiöstä ilman että osakkeenomistajilta tulisi siihen päätös?

Vastaa
AhKeefas
AhKeefas

5

Osavuosikatsauksessa ei ole tarpeeksi rajua nousua, mutta 925 nostaa komannen vuosineljänneksen ylös ja viimeinen neljännes on hurjaa kun "Elvis" jyrää (vihdoin) jenkeissä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja