Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia uudessa mainoksessa: iPhone tekee meistä zombeja

20
Manu Pitkänen

Nokia uudessa mainoksessa: iPhone tekee meistä zombeja
Nokia Saksa on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden Lumia 925 -mainospätkän. On ehkä sanomattakin selvää, että Nokia keskittyy mainoksessa puhelimen kuvausominaisuuksien kehumiseen.

Nokia esittelee puhelimen kuvausominaisuuksia nykytrendiin sopivalla tavalla, eli käyttämällä zombeja. Matkapuhelinvalmistajan sanomana vaikuttaisi olevan se, että vähäisessä valossa kuvattaessa ihmiset näyttävät valokuvissa salamavalon takia yhtä kalpeilta kuin zombit. Videossa zombi tekee muista ihmisistä zombeja kuvaamalla heitä iPhonea muistuttavalla puhelimella, joten mainoksen terävin piikki kohdistuu Appleen. Nokian mukaan Lumia 925 ottaa parhaimmat valokuvat missä valaistuksessa tahansa – myös ilman salamaa.

Päivitys. Linkki videoon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

Anonyymi käyttäjä
MarkoKivinen1990 (vahvistamaton)

1

Hyvä ja osuva mainos.

Ennenkuin kukaan suomalainen ruikuttaja tulee itkemään että "kuinka Nokia kehtaa", todettakoon että Yhdysvalloissa tällaiset mainokset ovat arkipäivää.

Viimeinkin Nokia on tarpeeksi aggressiivinen mainoksissaan ja antaa pataa kilpailijoilleen. Vuosia sitten Nokia vain hyssytteli ja kilpailijat menivät oikealta ja vasemmalta ohi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iPananana (vahvistamaton)

3

"Lain mukaan näin saa mainostaa, mutta sen on oltava totta"
Siis sen, että iPhonen näköisellä luurilla tulee pa*koja kuvia? Saahan niin asian esittää, kun ei sekoita Applea kuvioihin. Toi tsompin luurihan voi olla vaikka vanha ZTE Blade.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

4

Nokialta jälleen "ylimielistä ja yliampuvaa" mainontaa!!.

Vastaa
Nikotiko
Nikotiko

5

@3 Jos haluat noin sen asian nähdä, niin ihan vapaasti. Odottaisin kuitenkin vähän enemmän järkeä ja jonkinnäköstä päättelykykä täällä sivulla liikkuviin ilkkujiin...

Vastaa
Tomppa12
Tomppa12

6

Flash. Enpä nyt sitten katso. Olisi voinut laittaa mukaan linkin alkuperäiseen videoon, niin olisin saattanut sen nähdäkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sepposeponseponseppo (vahvistamaton)

9

Otappa tosiaan hämärässä liikkuvista kohteista kuvia ilman salamaa!! Tulee varmasti tosi hyviä räpsyjä. Kyllä pitää 925:n olla valovuoden edellä 920:stä sillä sen kameralla ei kyllä onnistu. Kaiken kaikkiaan kelvoton on tuo 920:n kamera muutoinkin. Ei voi sanoa olevan kovinkaan paljoa parempi kuin esim kaksi vuotta vanhassa N9:ssä.. Nokia on nykyään hyvä ainoastaan tuhoamaan brändejä. Pureview:a tuhotaan valtavalla vauhdilla. Valitettavasti sillä 808 oli kyllä loistava kamerana. Sen olisi ympännyt Meegoon, niin Nokialla olisi ihan eri kurssi nyt. EOS:ää tuskin tulen hankkimaan. Kaikki muut Pureviewit olen omistanut.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

10

Ehkä tämä saksalaiseen kohdeyleisöön jotenkin vaikuttaa, mutta minusta mainos oli mitäänsanomaton ja hidas. Aivan kuten zombit yleensäkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nojaa... (vahvistamaton)

14

"Nokialta jälleen "ylimielistä ja yliampuvaa" mainontaa!!"

No ei ihan niin pahaa kuin Applelta jossa samaa paskaa myydään eri paketissa "tää on muotia, osta osta markkinoinnilla" ja taas on niin maailma parhainta teknologiaa vaikka todellisuudessa kaukana siitä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LumiaValahtaa (vahvistamaton)

16

Itse asiassa en ole missään puhelimessa nähnyt niin vahvaa salamaa kuin Lumia 920 puhelimessa. Kaveri otti töistä saamallaan Lumialla kuvan ja minulta meni näkökyky 10 sekunniksi Lumian aivan järjettömän kirkkaasta salamavalosta. Että kuka niitä Zombeja tekee...

Vastaa
perhana
perhana

18

@16
On sullakin ongelmat, kun innostut vieläpä L920:n salamaa kehumaan :D
Sehän on vain plussaa että siinä on tehokas salama, mutta siitä löytyy myös sellainen kuvake jolla salaman saa pois päältä, ja sitten kun valitsee yökuvaus-tilan niin tulee todellakin kirkkaita kuvia myös hämärässä, sopii testaja ja verrata niihin SGS4:n vastaaviin hämäräkuviin.

Mainoksia en itse vapaaehtoisesti juurikaan katso, en viitsinyt tuota Nokian mainostakaan katsoa kun ei pakko ole... siksi minua ärsyttääkin kaikkein eniten nämä jokaiseen paikkaan ängetyt pakkomainokset jotka hyppäävät väkisin silmille ärsytystä herättämään, eli lähinnä Samsung-mainokset joita on ängetty aivan kaikkialle, onneksi sentään paskalle mennessä ei vielä vessan valon sytyttämin käynnistä Samsung-mainosta... ainakaan kotona, eiköhän ne kohta johonkin huoltoaseman vessaan tällaisenkin keksi.

Vastaa
swatti
swatti

20

Jos se ei myy, lisää zombeja! "Works every time!"

Trendi video-peleistä ja leffoista laajenee muuallekkin näköjään :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja