>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: BlackBerry ei mene enää meidän ohi

10
Manu Pitkänen

Microsoft: BlackBerry ei mene enää meidän ohi
Microsoft on itsevarma kyvystään säilyttää kolmas sija älypuhelinten markkinaosuuksista. Windows Phone meni alkuvuonna BlackBerryn ohi.

Microsoftin vanhempi Windows Phone -tuotejohtaja Larry Lieberman totesi The Vergelle, että Microsoft on nyt vahvasti kiinni kolmannessa sijassa. Sen edellä ovat varsin suurella marginaalilla iOS ja Android. Lieberman ei näe BlackBerryä uhkana, koska he eivät pysty tuomaan markkinoille samanlaisia tuotteita kuin Microsoft ja sen yhteistyökumppanit.

Windows Phone -laitteita on nyt tarjolla hyvin leveässä hintahaitarissa, mistä kiitos kuuluu Liebermanin mukaan erityisesti Nokialle. Hän ei usko BlackBerryn pystyvän samaan.

BlackBerry esitteli uudet BlackBerry 10 -alustaan perustuvat Z10- ja Q10-puhelimet tammikuun lopulla. Toukokuussa BlackBerry esitteli kahta aiempaa edullisemman Q5:n.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

djtob
djtob

4

1@. Rölli, voisitko kertoa myös syyn, että miksi luet ja kommentoit sekä olit mennyt valehtelemaan "käyttökokemuksestasi" omistaneesi Lumia 920:n?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
microsoftnokia @ (vahvistamaton)

5

1@
sekä olit mennyt valehtelemaan "käyttökokemuksestasi" omistaneesi Lumia 920:n?
Mistä nyt oikein puhut???.
Perusteluja ja faktaa nyt väitteellesi!. Kiitos. ;)

Vastaa
Lumikki
Lumikki

7

Ylimielisyys on kyllä aika monen ison yrityksen ongelma nykyään tai ehkä tässä tapauksessa voi puhua propagandasta kuten yllä jo sanottiin. Tuollainen omien asioiden ylistäminen ja kilpailoiden vähättely on niin lapsellista.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

8

“Power resides only where men believe it resides. [...] A shadow on the wall, yet shadows can kill. And oftimes a very small man can cast a very large shadow.”


― George R.R. Martin, A Clash of Kings

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.