Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Stephen Elop palkittiin työstään

12
Valtteri Ahonen

Nokian Stephen Elop palkittiin työstään
Nokian nykyinen toimitusjohtaja Stephen Elop on saanut työstään palkinnon. Palkinnon on myöntänyt European Association of Communication Directors (EACD).

Elop sai vuosittain jaettavan European Communication Award (2013) -palkinnon työstään kommunikaatioalan edistämisen puolesta. Palkinto myönnetään saavutuksista Euroopan tasolla.

Stepehen Elop astui Nokian johtoon vaikeana aikana vuonna 2010, minkä jälkeen hänet on opittu tuntemaan suorapuheisena avoimena. Tämä tuli ilmi mm. hänen kuuluisaksi tulleesta "burning platform" -lausahduksestaan. Palkinto myönnettiin hänen uniikista tyylistään toimia ja sitoutumisestaan panna työntekijät ja asiakkaiden mielipiteet etusijalle. Suomalaisten näkökulmasta työntekijöiden edun ajamista voi olla vaikea nähdä, sillä Nokia on ollut viime aikoina selkeästi maan suurin irtisanoja.

EACD on vuonna 2006 perustettu kommunikaatioalan ammattilaisten järjestö, jonka tehtävä on edistää kommunikaation monimuotoisuutta ja auttaa ylittämään kulttuurien rajoja, sekä muodostamaan alan normeja ja käytöntöjä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Taeco
Taeco

1

Miksköhän luin automaattisesti "Nokian Stephen Elop potkittiin työstään". Mutta juu, kaikella kunnioituksella, onne vaan Elopille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
zimonish (vahvistamaton)

2

VMP WTF!?
Ei jaksa googlata mut oisko joku Microsoftin tai NSAn maksama mitali.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hsgoiohf (vahvistamaton)

4

LOL! Samaa luokkaa ansaitsemisen asteikolla kuin Obaman Nobeli.

"Palkinto myönnettiin hänen uniikista tyylistään toimia ja sitoutumisestaan panna työntekijät ja asiakkaiden mielipiteet etusijalle."

...ja tehdä sitten juuri näiden mielipiteiden vastaisia päätöksiä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
readytheend @ (vahvistamaton)

5

Elop palkittiin siitä,että kuinka nopeasti se saa ajettua Nokian markkinaosuuden alas,samoin kassavarat. =)

Vastaa
ackalin
ackalin

6

Eikö Elop:N aika tuo markkina osuus pysähtynyt ja kääntynyt nousuun. Kyllä se oli Ollila joka syöksi Nokian nousuun ja suureen laskuun jääräpäisyydellä. Eikä kassavara mitenkään huonot ole, kyllä noilla miljardeilla pystyy vielä hyvin toimimaan tuonkokoinen yritys. Voi vaikka ostaa puolikkaan yrityksen.

Vastaa
ackalin
ackalin

7

Maemo/MeeGo ei kelvannut asiakkaille joten ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin Winukka, koska Symppis muka oli niin paska. Siinä oli tosiaan paljon hankaluuksia nettipuhelimena, mutta puhelin ominaisuudet oli kyllä parhaat.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

8

Kuin Juudas, Nokian kavaltaja näki, että he olivat nyt tuomittu, silloin hän katui ja toi takaisin ne Microsoftalta saadut kolmekymmentä hopearahaa ylipapeille ja vanhimmille... Paitsi että Elop taisikin pistää ne taskuunsa nauraen sitten menetetyille vaihtoehdoille ja työpaikoille!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

9

@ "ackalin":

"Maemo/MeeGo ei kelvannut asiakkaille..."

Valehteletko tahallasi vai oletko muuten vain ihan pihalla? Stephen Elop ilmoitti Nokian lopettavan Meego-puhelinten kehittämisen pian kun ensimmäinen ja ainoa Nokian Meego-puhelin, N9, oli tuotu rajoitetusti myyntiin. Puhelinta ei laskettu lainkaan myyntiin useimmilla tärkeillä markkina-alueilla, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessa kuningaskunnassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja niin edelleen. Sekä käyttäjien että testaajien arviot puhelimesta ja käyttöjärjestelmästä olivat selvästi kiittäviä, sekä kysyntä suurta lopetusilmoitukseen asti. Älä siis viitsi höpöttää, että Meego ei kelvannut asiakkaille.

Vastaa
ackalin
ackalin

10

No tuo on totta, voi olla että olen väärässä.

N900 taikka N9 ei löytynyt yhdeltäkään sadoista tuttava piiristäni, mutta 95% oli nokiaa, joilla nyt taittaa olla 20% nokiaa. Siis jos yhtään muistaa myyntilukuja seuranneeni tuolloin kun noitta ekoja lanseerattiin ne ei samalla raketilla myyneet vastaavat sympis kapulat. Esim alueilla missä N8 taikka N9 oli ei ollut edes tassa peliää myynnissä vekkaan että nuo Mxxx käyttikset eivät koskaan edes ylittänyt 1% rajaa nokian kännykkä arsenaalissa joten ei sitä voida sanoa ttä se kelpas asiakkaille.

Paitsi tälläselle nörtti Nokia frikille.

Se mitä tulee N9 heti lopettamiseen on juuri vaikuttanut edelliset myynti luvut ja luultavammin jo silloin näkyviin olleisiin robotin nousu markkinoilla ja yhtiö oli ajettu suohon jo. MeeGo olisi pitänyt panostaa täysillä jo 5v aikaisemmin. Nyt vaan tarvittiin radikaalia muutosta ja riski yritystä jotta yrittäminen on. Välillä ne onnistuu ja välillä ei. Minä en näe mitään pahaa siinnä, että on vallittu winukka.

Voi olla että olen siinäkin väärässä, mutta ellei nokia kuole, niin Jolla ja muut saman laiset uudet käyttikset jäävät vain markkinalisiksi markkinoilla.
Itselleni ei ole nokian jälkeen kyllä muuta vaihtoehtoa kuin siirtyminen lankapuhelimeen takas ja se ei oikeastaan ole huono vaihtoehto nyky hetkisessä maailmassa ;)

Näissä puhelin asioissa on niin paljon tunnetta pelissä, että näillä on kiva ärsyttää ihmisiä. Kumpa ihmiset oli lähimmäisistään yhtä kinostuneitta ja heidän hyvin voinnista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

11

"Näissä puhelin asioissa on niin paljon tunnetta pelissä, että näillä on kiva ärsyttää ihmisiä. Kumpa ihmiset oli lähimmäisistään yhtä kinostuneitta ja heidän hyvin voinnista."

Jos sinusta on kiva ärsyttää muita ihmisiä, niin luultavasti sitten ärsytät läheisiäsikin.

Vastaa
ackalin
ackalin

12

Kyllä hyvään ja tasapainoiseen elämään kuuluu kaikki tunnetilat. Niitä päästää stimuloimaan pienillä sannan käänteillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja