Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn 20 megapikselin kennolla varustettu puhelin esiintyy vuotokuvissa

3
Manu Pitkänen

Sonyn 20 megapikselin kennolla varustettu puhelin esiintyy vuotokuvissa
Nokia EOS -kamerapuhelin, eli Lumia 1020, on kenties tämän kesän kaikista odotetuin puhelinjulkaisu, mutta Android-valmistajatkin ovat tehneet töitä kamerapuhelinten rintamalla. Samsung esitteli aiemmin Galaxy zoomin ja Sonykin valmistelee omaa 20 megapikselin kennolla varustettua Honami-mallia.

Viime viikolla verkkoon vuoti valokuva, joissa väitettiin esiintyvän Sonyn tuleva Android-kamerapuhelin. Tätä vuotoa seurasi lehdistökuvien ja järjestelmävedoksen vuoto. Järjestelmävedosta ei pystytä Xperia blog -sivuston mukaan varmuudella yhdistämään Honamiin, mutta yhteys on hyvin todennäköinen. Nykyisen tietämyksen mukaan Honamissa on 20 megapikselin (5248 x 3936 pikseliä) ja 1/1,6 tuuman kenno, eli se sijoittuu koossa Nokia N8:n ja 808 Pureview'n väliin. Kameralla voidaan kuvata 4K-videota (4000x2000 pikseliä). Puhelimesta löytyy myös laajavalikoima erilaisia kuvaustiloja.XDA-developers-sivustolla vaikuttava käyttäjä krabappel2548 on onnistunut porttaamaan Honamin kamerasovelluksen muutamille Sonyn älypuhelimille ja tabletille.

Järjestelmämikropiirinä Honamissa käytetään Qualcommin Snapdragon 800:aa.

Alla olevassa kuvassa Honami on sijoitettu Xperia Ultran ja Xperia ZQ:n (Brasilialainen versio ZL:stä) väliin.


Honamista on julkaistu myös lehdistökuvia.Uusissa vuotokuvissa näkyy Honamin käyttöliittymää. Lisää kuvia löytyy Xperia blog -sivustolta. Kuvia kamerasovelluksen käyttöliittymästä löytyy Xda-developersin viestiketjusta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jartar
jartar

1

Aivotonta megapikselipelleilyä. 20 Mpx kännykkään on hulluutta. Saa nähdä tuleeko enää sitä päivää, että ruvetaan panostamaan kuvanlaatuun, eikä turhiin numeroihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja