Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli uusia ja edullisia 3G-puhelimia

4
Manu Pitkänen

Nokia esitteli uusia ja edullisia 3G-puhelimia
Nokia on esitellyt toistaiseksi yhtiön edullisimmat 3G-puhelimet. Mobile Phones -yksikön johtaha Timo Toikkasen mukaan Nokia 207:ssä ja 208:ssa yhdistyy perinteisen puhelimen fyysiset näppäimistöt älypuhelimista tuttuun kokemukseen.

Patukkamallisten puhelimien mobiilinettiyhteyksien nopeudet yltävät korkeimmillaan 3.5G-tasolle. Nokia 207:n ja 208:n tukevat Internet-jakoa, eli puhelinta voi käyttää USB-kaapelin ansiosta modeemina esimerkiksi omassa kannettavassa tietokoneessa. Puhelimista löytyy datapakkausta tukeva Nokia Xpress Browser -selain ja saatavilla on myös suosituimmat sosiaaliset sovellukset, kuten WhatsApp (aluksi vain Nokia 208:n yhden SIM-paikan versiolle), Facebook ja Twitter. Videosisällön katsomiseen on tarjolla YouTube ja Vuclip.
Kameralla varustetussa Nokia 208:ssa on muiden muassa ääniohjatut omakuvat, sarjakuvaustila ja panoraamakuvat.

Nokia 207 ja 208:n akun luvataan kestävän valmiustilassa 33 päivää (kahden SIM-paikan 208:n vastaava akkukesto on 20 päivää). Nokia 207 tulee saataville Eurooppassa punaisena, syaanina, keltaisena, valkoisena ja mustana. Puhelimessa ei ole kameraa. Sekä Nokia 207:n että Nokia 208:n arvioitu veroton myyntihinta on 52 euroa. Toimitukset alkavat heinä-syyskuussa.

Kommentit (4)

ypsilon
ypsilon

1

Saisi Noksu tehdä säänkestävän perusluurin, niin hankkisin sen heti lapsille. Xcoverit tuntuu aika tahmeilta, mutta eivätpä säikähdä vaikka tytöt keksii pestä ne saippualla.

Vastaa
Gereti
Gereti

2

*sosiaaliset sovellukset, kuten WhatsApp (aluksi vain Nokia 208:n yhden SIM-paikan versiolle)*

*(kahden SIM-paikan 208:n vastaava akkukesto on 20 päivää)*
hämmennyin, eli saako tota 208:iä yhdellä ja kahdella simkorttipaikalla?

Vastaa
Bodomed
Bodomed

4

Noh johan ja hinta on sitten 100€ vaiko jopa alle tuon? Jos noin on niin tuo tulee kyllä menestymään. Varsinki vanhusten keskuudessa. Jotka eivät kosketusnäyttöä halua!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja