Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia on käynyt Samsungin kanssa huippusalaisia keskusteluja – uhkaavat paljastua

4
Manu Pitkänen

Nokia on käynyt Samsungin kanssa huippusalaisia keskusteluja – uhkaavat paljastua
Matkapuhelinyhtiö Nokia pyytää kalifornialaista oikeutta salaamaan tietyt Applen ja Samsungin välillä käytävän oikeuskäsittelyn dokumentit. Vaikka Nokialla ei ole varsinaista osuutta tapaukseen, pelkää yhtiö tiettyjen luottamuksellisten tietojen pääsyä julkisuuteen ellei dokumentteja salata.

Tiedot ovat niin arkaluontoisia Nokialle, ettei se halua edes paljastaa mihin salattavat asiat liittyvät. Kyse on Nokian ja Samsungin välillä käydyistä keskusteluista, joista tehdyt merkkinnät halutaan pitää visusti piirongin ylälaatikossa. Salauspyynnössä paljastetaan kuitenkin sen verran, että Nokian ja Samsungin välisillä keskusteluilla on tiettyjä yhtymäkohtia Nokian ja Applen vuonna 2011 solmimaan lisenssisopimukseen.

Pyynnöt salattaviksi vaadittujen dokumenttien käytöksi oikeuskäsittelyssä ovat tulleet Samsungilta.

Tapaus herättää tietysti kysymyksiä. Mikä on niin arkaluontainen asia, ettei julkisuuteen voi edes kertoa mihin se liittyy? Asian ilmi tuoneen FOSS Patents -sivuston Florian Mueller arvelee, että Nokia on neuvotellut Samsungin kanssa patenttien myymisestä tai lisensoimisesta. Kaupan kohteena olevista patenteista olisi hyötyä Samsungille Applea vastaan. Yksi mahdollisuus on myös, että yhtiöiden välillä oltaisiin neuvoteltu kauppaa Nokiasta tai sen osista.Nokian salauspyyntö löytyy FOSS Patents -sivustolta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
intresting @ (vahvistamaton)

2

Tiedot ovat niin arkaluontoisia Nokialle,ettei se halua edes paljastaa mihin salattavat asiat liittyvät.Kyse on Nokian ja Samsungin välillä käydyistä keskusteluista,joista tehdyt merkkinnät halutaan pitää visusti piirongin ylälaatikossa. Salauspyynnössä paljastetaan kuitenkin sen verran,että (Nokian ja Samsungin välisillä keskusteluilla on tiettyjä yhtymäkohtia Nokian ja Applen vuonna 2011 solmimaan lisenssisopimukseen).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rettinen (vahvistamaton)

3

Tiedot ovat niin arkaluontoisia Nokialle,ettei se halua edes paljastaa mihin salattavat asiat liittyvät.Kyse on Nokian ja Samsungin välillä käydyistä keskusteluista,joista tehdyt merkkinnät halutaan pitää visusti piirongin ylälaatikossa. Salauspyynnössä paljastetaan kuitenkin sen verran,että (Nokian ja Samsungin välisillä keskusteluilla on tiettyjä yhtymäkohtia Nokian ja Applen vuonna 2011 solmimaan lisenssisopimukseen)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
intresting @ (vahvistamaton)

4

rettinen
Laita vielä kolmannen kerran sama kopsattu teksti...uuvatti uuno!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja