Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esittelee uutta kamerapuhelintaan ensi viikolla myös pimeässä

2
Valtteri Ahonen

Nokia esittelee uutta kamerapuhelintaan ensi viikolla myös pimeässä
Nokian tiedetään julkaisevan uuden kamerapuhelimensa 11. heinäkuuta. Tilaisuuteen lähetetyistä kutsuista on liikkunut netissä kuvia jo jonkin aikaa. Nyt Nokia on kuitenkin lähettänyt kutsuja myös "jatkoille", kirjoittaa My Nokia Blog.

Julkaistava Windows-puhelin kulkee koodinimellä EOS, ja vuotojen perusteella viralliseksi nimeksi on tulossa Lumia 1020. Puhelimeen odotetaan 41 megapikselin kameraa, sekä uutta kameraohjelmistoa, jolla kuvausraudasta saa kaiken tehon irti.

Jatkot järjestetään illalla seitsemältä paikallista aikaa New Yorkissa. Kuvasta päätellen tarkoitus on esitellä uuden puhelimen hämäräkuvausominaisuuksia ja zoomia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
darkman @ (vahvistamaton)

1

Nokia esittelee uutta kamerapuhelintaan ensi viikolla myös (pimeässä). =)
HA,HA,HAA...ettei vaan ole pimeää tavaraa!. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja