Kuvassa Nokia EOS:lle suunniteltu lisäakku

4
Manu Pitkänen

Kuvassa Nokia EOS:lle suunniteltu lisäakku
Nokia EOS -kamerapuhelimen julkaisu on pian käsillä, mikä on näkynyt myös laitteeseen liittyvän vuotovirran suuruudessa. Puhelimen nimi on vielä epäselvä, yhtenä vaihtoehtona on pidetty Lumia 1020:aa.

Venäläinen Izvestia.ru-sivusto on julkaissut kuvan, jonka se sanoo esittävän Nokia EOS -puhelimelle suunniteltua lisävarustetta. Kyseisen kuoren sanotaan sisältävän 1020 milliampeeritunnin lisäakun sekä mahdollistavan puhelimen kiinnittämisen jalustaan. Kuoren pitäisi antaa myös paremman tuntuman yhdellä kädellä kuvattaessa. EOS:n myyntivaltti on sen 41 megapikselin kenno ja sen ympärille rakennettu kaikki muu kuvausteknologia, joista saatiin jo makua 808 Pureview -puhelimen myötä.Nokia esittelee EOS:n 11. heinäkuuta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
kjhbgig (vahvistamaton)

1

Ja huomenna näemme Nokia 1020 -yhteensopivan avaimenperän, ylihuomenna vessapaperrullatelineen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JollaLumia @ (vahvistamaton)

3

Tosta kuvasta tulee mieleen sähkökäyttöinen porakone. =)

Vastaa
spukke
spukke

4

Hitto kun sais kuoria johon sais heitettyä eneloop aa patterit kiinni.. Olisi niin kiimainen ostos itselle kun normaalit trendit josta pissikset tykkää ei kiihota mua ollenkaan. Kunnon survival matskuu se olla pitää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.