Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Nokian puhelinten kestävyyttä testataan (video)

5
Valtteri Ahonen

Näin Nokian puhelinten kestävyyttä testataan (video)
Nokia on julkaissut videon, jossa näytetään erilaisia tapoja, joilla yhtiön tuhoutumattomaksikin kehuttuja puhelimia testaan.

Videolla kerrotaan muun muassa pudotustestistä, jossa luureja tiputellaan teräspinnalle satoja kertoja. Lisäksi puhelinten näppäimiä painetaan koneellisesti satojatuhansia kertoja.
Yhdessä testissä puhelimia ravistellaan kivi- ja metallipölyssä, ja toisessa niitä taivutellaan. Puhelimet käyvät myös yli viikon reissulla kosteassa ja kuumassa kammiossa.

Nokian mukaan, jos puhelimet selviävät heidän kestävyystesteistään, ne ovat varmasti valmiina jokapäiväiseen kulutukseen. Tuhoutumattomia puhelimet eivät kuitenkaan ole, ja silloin tällöin löytyy kappaleita, jotka hajoavat uskomattoman pienistä asioista. Yrityksen putteesta Nokiaa ei voi silti moittia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

jepulisjee @ (vahvistamaton)

1

Tuhoutumattomia puhelimet eivät kuitenkaan ole, ja silloin tällöin löytyy kappaleita, jotka hajoavat uskomattoman pienistä asioista!!.

Vastaa
spukke
spukke

3

Lopetin aikoinaan nokialaatikkojen käytön kun aina hajos näppäimistö.. Toi eka nokian kosketus näyttö on kyl toiminut mut tietty akku on jo melko kuollut.. Tarttis saada puhelimii mihin voi tunkee kunnon aa akkupatterit sisään.. Mut sit taas yritykset ottais tappioo kun porukat ei osta enää akkuja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja