Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Tunesta uusi versio - kuuntele Nokian koko uusittu äänimaailma

6
Valtteri Ahonen

Nokia Tunesta uusi versio - kuuntele Nokian koko uusittu äänimaailma
Nokia on blogissaan valottanut uudelleen rakennettua äänimaailmaa, joka puhelimiin on tulossa. Mukana on niin uusittu käynnistysääni, viestiääni kuin päivitetty versio Nokia Tunestakin.

Nokia Tunen historia on pitkä, pian 20 vuotta. Elämänsä aikana kaikkien Nokian puhelinten oletussoittoääni on kokenut aiemmin kahdeksan muutosta, joiden ohella puhelinten äänimaailmaa on muutenkin päivitetty. Nyt on saatu valmiiksi jälleen uusi päivitys, jonka tulokset voit kuunnella alta löytyvästä soittimesta, tai suoraan Soundcloud-palvelusta.

- Uusin äänipäivitys ei ole mikään radikaali revoluutio vaan pikemminkin maltillinen evoluutio, kuvailee äänimaailmaa suunnittelemassa ollut Tapio Hakanen. - Nokia on mennyt muotoilussaan viime vuosina entistä pelkistetympään suuntaan. Viittaamme paljon esimerkiksi linjojen puhtauteen. Tähän pyrimme osaltamme myös äänimuotoilussa.


Yksi uusituista äänistä on herätyskellon ääni. Hakala kuvailee uusittua herätystä zenmäisemmäksi ja rauhallisemmaksi, vaikka vanha pohja onkin hyvin tunnistettavissa. - Herätyskello on myös ääni, josta saamme eniten spontaania positiivista palautetta kuluttajilta, hän huomauttaa.

Uusitut äänet tulevat kaikkiin uusiin Nokian puhelimiin, ja vanhat käyttäjät voivat ladata ne Nokia Storesta tai Soundcloud-sivulta. Kaikkiin puhelimiin ei välttämättä saa vaihdettua kaikkia ääniä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
fytfoig (vahvistamaton)

1

"maltillinen evoluutio"

Ennemminkin metallinen evoluutio, koska kaikki soittoäänet on ohjelmoitu, soitettu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
valotolppa (vahvistamaton)

3

Nokia voisi edistää seuraavaksi laitteiden äänentoistoa ja kaiuttimia savalla tavalla, kuin se edistää kamerateknologiaa.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

4

@3

5800 xpressmusicissa on parhaat kännykän kaiuttimet, mitä minä olen koskaan kuullut. Ei ole tuon jälkeen tullut lähellekään saman tasoisia missään vastaan. Tosin HTC One on kuulematta ja siinä ilmeisesti erittäin laadukkaat kaiuttimet.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
huiuy (vahvistamaton)

5

@4

Olen omistanut 5800xm ja nykyisin onen ja voin kertoa, että nokian kaiuttimet aivan täyttä roskaa verrrattuna One.

Vastaa
BonaC
BonaC

6

Sentäs edes kuunneltavat versiot tuli pihalle (huomioiden edellinen dubstep-tune). Mutta valitettavasti tämäkään ei korjaa puutteita minkään osalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja