Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -pomo julkaisi Lumia 1020:llä otettuja kuvia

9
Manu Pitkänen

Windows Phone -pomo julkaisi Lumia 1020:llä otettuja kuvia
Nokian EOS-kamerapuhelimen nimi tulee hyvin suurella todennäköisyydellä olemaan Lumia 1020. Nimi kävi ilmi Windows Phone -pomo Joe Belfioren Flickr-palveluun lisäämien kuvien tiedosta.

@evleaks paljasti aiemmin, että EOS:n nimi tulee olemaan Lumia 1020, mutta viime viikolla hän kertoi saaneensa uutta tietoa, että puhelin nimettäisiin Nokia 909:ksi. On myös spekuloitu, että Nokian aiemmin varaama Zoom-termi näkyisi puhelimen nimessä.

Yhdessä kuvista Belfiore esittelee Paavo Nurmi -maratonista saamaansa mitalia. Lumia 1020 otettujen kuvia voi tarkastella alkuperäistarkkuudessa täältä (EXIF-data) ja täältä (EXIF-data).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
souwat (vahvistamaton)

1

Haluatko pienentää niitä vähiäkin lihaksiasi? Tahdotko kuluttaa niveliäsi? Tahdotko näyttää 20 vuotta ikäistäsi vanhemmalta? Jos vastaus näihin on kyllä, ala juoksemaan maratoneja, mitä useammin, sitä parempi(Belfiore juoksi kolmannen puolen vuoden sisään).

Vastaa
NokiaInMemoriam
NokiaInMemoriam

2

Niin, kaikki eivät urheile ulkonäkösyistä. Maraton ei sovi niille, jotka haluavat saada seksikkään kropan, tai valmentautua nakkikioskitappeluihin. Maraton vaatii myös paljon enemmän itsekuria ja päättäväisyyttä kuin punttisalitreeni. Toki punttisalitreenilläkin on paikkansa; esim. vanhuksille aivan mainio tapa pitää yllä terveitä elinvuosia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ylimielinen @ (vahvistamaton)

4

Jo on taas ylipullistelua mainoksessa,jonka Nokia (ja Nokian Elop) on osannut hyvin ylimielisesti!!.

Vastaa
delic
delic

5

@2 "Maraton vaatii myös paljon enemmän itsekuria ja päättäväisyyttä kuin punttisalitreeni."

Tuskinpa näitä voi mitenkään verrata, molemmat tosissaan tehtynä vaatii todella paljon itsekuria ja päättäväisyyttä varmasti, tai toki se riippuu ihan tavoitteista, yhtä lailla siellä salilla, kun siellä maratonissa.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

6

3@ Eli jos ymmärsin oikein, niin aukko päästää tällöin enemmän valoa sisään?

Luultavasti hyötyä kuvan terävyyttä ja pimeäkuvausta varten.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

7

@6

Joo, kai sillä yritetään parantaa hämäräkuvausta... After dark bileitä ajatellen..Saas nähä minkälaisia kuvia tulee 11 päivän ilta-showsta maailmalle. Menevät samaan puistoon kai kuvailemaan kun viimeksi Lumia 920 julkkareissa. Olisiko huhuttu OIS tässä uudessa 1020?

Vastaa
Sefriol
Sefriol

8

@7 Vähän veikkaan ettei OIS mahdu noin kompaktiin moduuliin. Tietenkin, voihan Nokia yllättää, mutta vähän veikkaan ettei OIS:a vielä nähdä tässä mallissa.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

9

@8
Joo. vizileaks vaan siitä huhuili videollaan, ja meinaako ne käsivaralla sitten vetää pitkiä valotusaikoja vai mitähän ne meinaa siellä pimeässä kuvata :) Olishan se aika noloa jos demottais pitkiä valotuksia telineellä :D. Tietty ISOA nostamalla jonnekin 3200 saadaan valotusajat pieniksiä, mutta saas nähdä minkälaista jälkeä siitä tulee, onko kuvat pelkkää valkosta pistettä.. No ollaan viisaampia 11 päivä.. Olisi 808 loistavaan videokuvauksen zoomiin kiva lisä toi OIS.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja