Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple tekee enemmän voittoa vaikka Samsungilla on suurempi liikevaihto - yritysten TOP 500

8
Valtteri Ahonen

Apple tekee enemmän voittoa vaikka Samsungilla on suurempi liikevaihto - yritysten TOP 500
Forbes on listannut jälleen tuottoisimmat yritykset. TOP 500 lista on järjestetty liikevaihdon mukaan.

178,6 miljardin dollarin liikevaihtonsa perusteella Samsung sijoittuu listalla Applen yläpuolelle neljänneksitoista. Apple on sijalla 19. ja liikevaihtoa sille kertyi tilikaudella 156,5 miljardia. Nokian 38,8 miljardin liikevaihto oikeuttaa listalla sijaan 274.

Voitoissa Apple on silti edelleen selvästi edellä, sillä yhtiö sai viivan alle jäämään tuplasti sen mitä Samsung, huolimatta pienemmästä liikevaihdostaan. Applen voitto oli 41,7 miljardia dollaria, eikä listalla paremmaksi pistänyt kuin öljy-yhtiö Exxon Mobil (44,9 miljardia). Samsungin kassaan kilahti 20,6 miljardia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Kuveerty
Kuveerty

3

Apple puskee kallista premium-kamaa kovilla katteilla maailmalle, kun taas Samsungilla on pääosa myynnistään pienien marginaalien halppiskamaa (32" Samsungin paskatelkkaria oli esim. viime kesänä kaikki Citymarketit lavoittain pullollaan todella edulliseen hintaan, ja luuripuolella on miljoona erilaista Pockettia, Galaxy Miniä jne).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

4

Apple haastaa muut Android valmistajat oikeuteen,jotka sen puhelimien myynnin asemaa häiritsee (Samsung) ja itse vie rahat muilta...!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
perhana2 (vahvistamaton)

6

5@ Miten tuo nyt liittyy tähän aiheeseen???. Menes vittuilemaan muualle,vaikka Lumia hiekkalaatikolle!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja