Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivittää navigointisovelluksensa tällä viikolla

10
Manu Pitkänen

Nokia päivittää navigointisovelluksensa tällä viikolla
Nokia aikoo tuoda saataville vielä tämän viikon aikana päivitetyt versiot HERE Drive-, HERE Drive+- ja HERE Transit-paikkatietopalveluista. Yhtiö toi aiemmin tänä vuonna karttapalvelunsa kaikkien Windows Phone 8 -puhelimien saataville.

Uutta päivitetyissä Drive-sovelluksissa on intuitiivnen käyttöliittymä ja My Commute -ominaisuus, joka näyttää arvioidun matka-ajan päämäärään. Toiminto osaa ottaa huomioon reaaliaikaiset liikenneolosuhteet ja ehdotttaa vaihtoehtoisia reittejä. Näihin tietoihin pääsee nopeasti käsiksi asettamalla My Commute omaksi tapahtumaruuduksi.

Transit-sovellus on saanut uuden käyttöliittymän. Aloitusnäkymässä näkyy lähiympäristö sekä karttana että listana ja lisäksi suosikit ja viimeisimmät paikat.

HERE Drive -käyttäjät voivat ostaa maailmanlaajuisella navigaatiolisenssillä varustetun HERE Drive+:n Windows Phone -kaupasta hintaan 15,49 €.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

pain83
pain83

2

Jaaha jokohan ovat saaneet korjattua bugin minkä johdosta Heren paska alkoi huudella "100m" välein päin persettä olevia suuntaneuvoja, jos reitti jouduttiin laskemaan uudelleen tai palasit esim. puhelun jälkeen navigoimaan. Olis ihan kiva myös jos osais ladata karttapäivityksiä taustalla, niin kuin S60 onnistu, mutta ei se vaan ihmeellisessä WP8 ympäristössä tunnu vieläkään onnistuvan. Sama koskee sitä vitun wifi vaatimusta! Kaveri oli ihan kusessa, kun sillä on todella hidas langallinen netti ja sitten liittymä missä lte toimii nopeudella 30Mbps. Sen piti pikaseen ladata Viron kartta ennen lähtöä, mutta eipä onnistunut kun puhelin vaati käyttämään vähintään wifi yhteyttä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dudeman @ (vahvistamaton)

5

Nokia on täysin nyt Microsoftin pauloissa,kun tällätavoin aletaan omaa markkina/monopoliasemaa käyttämään väärin!.
No,tietää vaan hyvää Google Mapsin käytölle. =)

Vastaa
akse
akse

7

Eikös tuossa HERE Drive:ssä ole kuitenkin navigointi pohjoismaissa, ei maailmanlaajuista. Jos haluat maailmanlaajuisen 520 ja 720 niin pitäisi maksaa se 15e.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja