Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Esittelyvideolla: Nokia Lumia 1020

9
Manu Pitkänen

Esittelyvideolla: Nokia Lumia 1020
Lumia 1020:n julkistuksen myötä Nokia on julkaissut YouTubessa esittelyvideon laitteesta.

Puhelimen 41 megapikselin kamera mahdollistaa häviöttömän zoomaamisen ja sellaisten yksityiskohtien tallentamisen kuvaan, joita ei silmällä pysty havaitsemaan. Kuvausasetuksia pystyy säätämään Pro Camera -sovelluksen radiaalisessa käyttöliittymässä erittäin monipuolisesti aina tarkennuksesta valkotasapainoon ja suljinaikaan.
Nokia julkisti myös kehitystyökalut, jotta puhelimen kuvausmahdollisuuksia voidaan hyödyntää myös muissa kuin Nokian sovelluksissa. Työkalut tulevat heti saataville developers.nokia.com-osoitteeseen.

Videon loppupuolella näkyy Lumia 1020:lle suunniteltu Camera Grip -lisävaruste, josta löytyy lisäakku, kuvauspainike ja kiinnistyspaikka jalustalle. Lisälaite tulee myyntiin tässä kuussa ja sen suositushinta on 79 dollaria.

Kommentit (9)

mcmopo
mcmopo

1

Ei voi kuin ihmetellä miten on onnistuttu saamaan noin hirveä musiikki mainokseen. Muuten mainos oli aika vaisu eikä tuosta niin hirveästi infoa laitteesta saanut.

Vastaa
mniskane
mniskane

3

Mahtava laite! Tulee ainakin mun varustelistalle ton lisäkahvan kanssa. Sinänsä mielenkiintoista, että kommentteja tuntuu taas irtoavat vain promo videon taustamusiikista.

Vastaa
pekkapyy (vahvistamaton)

5

@4 vähän taitaa kiinnostaa kun käyt kumminkin kommentoimassa :) ehkä sinä olet jouluna sitten jo ostamassa tuota

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja