Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kesän odotetuimman puhelinjulkistuksen näet täältä

6
Manu Pitkänen

Kesän odotetuimman puhelinjulkistuksen näet täältä
Nokia järjestää tänään illalla kello 18.00 Suomen aikaa julkistustilaisuuden, jossa sen odotetaan esittelevän uuden Nokia Lumia 1020 -älypuhelimen. Tilaisuuteen voi osallistua katselijan ominaisuudessa myös kotoa käsin matkapuhelinyhtiön lähettämän webcast-lähetyksen ansiosta.

Nokian webcast löytyy täältä.
Huhut Nokia EOS -puhelimen ympärillä ovat käyneet kiivaina jo kuukauden verran ja virallista tietoa saadaan vihdoin tänään. Kyseessä on tämän kesän hypetetyin ja odotetuin julkistus. Odotukset ovat siis todella korkealla. Nokian mukaan tilaisuuden katsomiseen on olemassa 41 miljoonaa syytä.

Lumia 1020:tä on odotettu Nokia 808 Pureview'n julkistuksen jälkeen, jolloin Nokian johdosta kerrottiin, että samaista kuvaustekniikkaa nähdään Lumia-puhelimessa pian.

Kommentit (6)

7520G
7520G

3

Ei. Varmaan kk päästä Amerikkaan, 2kk eurooppaan ja vähä sen jälkeen suomeen. Tämä vaan minun veikkaus.

Vastaa
jpa00
jpa00

4

Otsikon perusteella kuvittelin, että kyseessä olisi ollut Motorolan tulevien laitteiden julkistus. No jaa, ehkä aina ei voi saada mitä haluaa. :)

Vastaa
suippoooot (vahvistamaton)

5

@4 Miten joku geneerinen android voisi olla odotettu julkaisu?
Tässä on sentään jo jotain yritystä. Hyvä Nokia! Hyvä Microsoft!

Vastaa
android @ (vahvistamaton)

6

@5
Yksi kehitystä hidastaneista bugeista on tietojen mukaan liittynyt tapaan, jolla muita kuin operaattoreiden myymiä puhelimia tunnistetaan verkossa. The Vergen mukaan Microsoftilla oli vaikeuksia korjata tätä ongelmaa, mikä hidasti muuta suunniteltua työtä. Näyttääkin siltä, että Microsoftilla ei hallita kaikkia älypuhelinkäyttöjärjestelmän kehittämisen saloja.Nokian kannalta Windows Phonen kehityksen laahaaminen on ikävä asia. Samanaikaisesti, kun Nokian kehitystyö tuottaa komeita tuloksia muun muassa uuden Lumia 1020 -superkamerapuhelimen tekniikan osalta, ei ohjelmistokehitys yllä samalle tasolle.
(Käyttöjärjestelmäkehityksen valumisen ulos omista käsistä (Nokia hyväksyi kuitenkin riskinä jo aikanaan siirtyessään Windows Phonen käyttäjäksi). TOTTA,joka näyttää jo pahasti olleen suuri virhe!!.
http://mobiili.fi/2013/07/12/tassa-syy-.../#comment-16506

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja