Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää ominaisuus- ja kuvavuotoja Nokia Lumia 1020:stä

7
Manu Pitkänen

Lisää ominaisuus- ja kuvavuotoja Nokia Lumia 1020:stä
Verkkosivusto The Verge on julkaissut tänään esiteltävästä Lumia 1020 -puhelimesta otettuja kuvia ja laitteen teknisiä ominaisuuksia.

Sivuston mukaan Windows Phone 8 -puhelimessa on 41 megapikselin kamera, josta löytyy f/2.2-tasoinen optiikka. Xenon-salama ja optinen kuvanvakain (OIS) löytyvät myös paketista. Valkotasapainoa, ISOa, suljinaikaa ja muita asetuksia voi säätää kamerasovelluksen radiaalisesta valikosta, josta vizileaks julkaisi aiemmin kuvan. Kamerasovelluksessa voi myös valita otettavan kuvan kuvasuhteen. Kamera osaa myös ottaa saman kuvan kahdella eri resoluutiolla.
Puhelimessa on kaksi gigatavua keskusmuistia, 32 gigatavun tallennusmuisti ja 4,5 tuuman AMOLED-näyttö.

Nokia aikoo tuoda markkinoille myös Camera Grip -kuoren, josta löytyy lisäakku, USB-paikka, kaksivaiheinen kuvauspainike ja kiinnityspaikka kuvausjalustalle.

Tiedot näyttäisivät olevan linjassa aiempien vuotojen kanssa.

Alla The Vergen julkaisemia kuvia Lumia 1020:stä. Kolmannessa kuvassa valkoinen ja musta malli on kiinnitetty Camera Grip -kuoreen.
Kommentit (7)

enkiitosmulle (vahvistamaton)

5

Haukotus. Ja tätä myydään 500 000kpl koska WP. Jos olisi Android sisässä menisi 50 000 0000kpl.

Joudun pakosta käyttämään työpuhelimena Lumia 820:stä firman sähköpostiohjelmiston takia, mutta onneksi siviilissä ei tarvitse kärsiä WP:n rajoittuneisuudesta.

Vastaa
Taeco
Taeco

6

@4 Kelle tahansa, joka kuvaa kännykällään, haluaisi kuvata tai omistaa pokkarin. Kuvanlaatu ei voi koskaan olla liian hyvä ja tämä on suunnattu niille, jotka osaavat arvostaa hyvää kuvanlaatua. Paljon kätevämpi ja kevyempi, kuin pokkarit, mutta korvaa sellaisen hyvin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja