Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia kertoi lisää Amber-päivityksestä: Lumia hereille kättä heilauttamalla

6
Sami Koivunen

Nokia kertoi lisää Amber-päivityksestä: Lumia hereille kättä heilauttamalla
Nokia on päivittänyt Sleeping Screen -sovellusta Amber-päivityksellä varustettuihin Lumioihin. Uuden päivityksen myötä käyttäjä voi aktivoida näytöllä näkyvän kellon yksinkertaisesti heilauttamalla kättä puhelimen edessä.

Käytännössä uusi ominaisuus on osa Amber-päivitystä, joka saapuu Nokia Espanjan mukaan ensi kuussa Nokian Windows Phone 8 -älypuhelimille.

Amberin mukana tuleva Nokia Glance Screen -ominaisuus mahdollistaa käden avulla aktivoinnin lisäksi näytön kellonajan ja muiden tärkeiden tietojen jatkuvan näyttämisen ja puhelimen herättämisen lepotilasta näpäyttämällä näyttöä kaksi kertaa.

Nokia esittelee Glance-ominaisuuksia alla olevalla videolla.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
tristan79 (vahvistamaton)

1

toivon mukaan tuo olisi vain säädettävä vaihtoehto; n9ssä olen tottunut jatkuvasti näkyvillä olevaan kelloon. vain valosensorin peittäminen poistaa sen näkyvistä.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

Katoitko videota ollenkaan? Siinä oli neljä vaihtoehtoa, joista yksi oli "Always on", kuten kaveri videolla erikseen huomauttikin.

Harmillista, ettei tuossa kellon lisäksi näkynyt sähköpostit/viestit. Videon puhelimessa oli 2 lukematonta viestiä, mutta ne eivät näkyneet siinä kellon rinnalla. Vaikka kello on toki tärkeä ominaisuus, pidän myös lukemattomia viestejä tärkeänä: yleisin syy avata näyttö on minulle tarkistaa, onko tullut viestejä tai puheluita.

Vastaa
make20
make20

4

Toivoisin että amber-päivitys toisi myös puhelimen näytöön viestin tulleesta puhelusta ja viestistä, ilman että pitää ensin painaa virtakytkintä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja