Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia-myynti täytti tavoitteet – täysin kosketusnäytölliset Ashat laskussa

2
Manu Pitkänen

Nokian Lumia-myynti täytti tavoitteet – täysin kosketusnäytölliset Ashat laskussa
Matkapuhelinyhtiö Nokia on julkistanut huhti-kesäkuun tuloksensa. Yhtiön liikevaihto oli 5,695 miljardia euroa ja liikevoitto oli -115 miljoonaa euroa (ei-IFRS*: 303 miljoonaa euroa). Yhtiön nettokassan kooksi ilmoitettiin 4,067 miljardia euroa.

Toisen vuosineljänneksen aikana Nokia toimitti yhteensä 11,7 miljoonaa älypuhelinta, joista 7,4 miljoonaa kappaletta oli Lumioita ja 4,3 miljoonaa oli täysin kosketusnäytöllisiä Ashoja. Edellisellä neljänneksellä älypuhelin-Ashoja toimitettiin 5,0 miljoonaa. Smart Devices -yksikön toimitukset oli sama kuin Lumioiden, eli 7,4 miljoonaa kappaletta. Symbian-puhelimia ei enää toimitettu raportoitavia määriä. Kaikkien puhelimien toimitukset oli 61,1 miljoonaa kappaletta.

Nokia arvioi tammi-maaliskuun tuloksen julkistuksen yhteydessä, että se toimittaa Lumia-puhelimia yli seitsemän miljoonaa kappaletta huhti-kesäkuussa.

Matkaviestinten keskimääräiseksi myyntihinnaksi kerrottiin 45 euroa (tammi-maaliskuu: 47 euroa). Lumioiden keskimääräinen myyntihinta oli 157 euroa.Nokia odottaa puhelinmyynnin kasvavan kuluvalla kvartaalilla, mutta yhtiö ei kerro tarkempaa tavoitetta myynnille. Devices & Services -yksikön ei-IFRS-liikevoittoprosentin odotetaan olevan välillä -6...+2 % (sama odote kuin Q2:lla).

* Ei-IFRS-luvut kuvaavat liiketoiminnan toiminnallista tulosta ilman kertaluonteisia eriä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

@uutisotsikko
>täysin kosketusnäytölliset Ashat laskussa

Mikäs otsikko tuo on, muussa tekstissä siitä mitään puhetta.

Mihin verrattuna ovat laskussa ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja