Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Huomenna luvassa jotakin suurta

11
Manu Pitkänen

Nokia: Huomenna luvassa jotakin suurta
Nokia kertoo Ääni-blogissaan (ja Conversations-blogissaan) paljastavansa huomenna 23. heinäkuuta jotakin suurta. Lehdistön huomion varmasti saavassa kirjoituksessa ei paljasteta sen tarkemmin mihin suuri paljastus liittyy.

Paljastus tapahtuu kello 11.00. Alkaako Amber-päivityksen jakelu? Aihetta voidaan vain arvailla.

Nokia on luvannut aloittaa Amber-päivityksen jakelun heinäkuussa. Viime viikolla alkoi GDR2-päivityksen jakelu HTC:n ja Samsungin Windows Phone -puhelimille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Jussi52 (vahvistamaton)

1

Nokian tuntien nämä julkistukset ovat järjestään olleet täydellisiä pettymyksiä tai floppeja. Sieltä tulee joku Lumia 625 sellaisella näytöllä, joka kilpailijoilla oli jo kaksi vuotta sitten tai Windowsista versio, jossa on toimiva FM-radio. Mitään järkevää tuohon moskaan ei saa tehtyä kuin jumalattomalla vaivalla, kun siellä on Windows Mobile käyttis alla, johon on päälle liimattu Zune-musiikkisoittimen käyttis, jolla saa käyttää vain niitä WM:n toimintoja, jotka oikeasti toimivat. Sen takia Windows on niin rajoittunut, koska siinä on näiden pikaisesti tehtyjen muutosten takia melkoinen kaatumatautikasa takana 10-15 vuotta vanhaa ohjelmakoodia, johon ei voi koskea.

Vastaa
perhana
perhana

2

Olen kyllä yleensä huono arvailemaan näihin mitään, mutta jotenkin tuo kirjoitusasu "SUURTA" ja "BIG" isoilla kirjaimilla korostettuna voisi viitata johonkin suurempikokoiseen laitteeseen, eli olisiko sitten se tabletti tai pefletti...?

Vastaa
perhana
perhana

3

@1
WP8 julkaistiin jo ajat sitten, ja sinä puhut edelleen WP7,5:stä joka siis oli se Windows Mobilen pohjalta tehty.

Voidaanko tästä siis vetää se johtopäätös, että Android on surkea keskeneräinen kyhäelmä, koska sitähän Android 1.6 oli...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

5

Joku kurssi kikka varmaan.Nyt kurssi ylös ja huomenna alas ,kun ei se niin ihmeellistä ollutkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja