Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa: Nokia tuomassa markkinoille 6-tuumaisen Lumian?

20
Manu Pitkänen

Kuvassa: Nokia tuomassa markkinoille 6-tuumaisen Lumian?
Kiinalaisen Weibo-palvelun käyttäjä Ictech on julkaissut kuvan, jossa ilmeisesti kokoonpanolinjan työntekijä pitelee käsissään Nokian tulevan puhletin etuosaa.

Toistaiseksi suurin Lumia on tällä viikolla esitelty Lumia 625 (4,7"), mutta Nokian suunnitelmissa on tuoda saataville vieläkin suuremmalla näytöllä varustettua puhelinta. Myöhemmin tänä vuonna julkaistava Windows Phone 8:n GDR3-päivitys sisältää tuen neliydinsuorittimille ja Full HD -näytöille, mikä antaa Nokiallekin mahdollisuuden haastaa isot Android-puhelimet.

Kuvissa esiintyvän osan kerrotaan kuuluvan kuusituumaiselle Lumialle. Puhletin massatuotannon väitetään alkaneen jo.

Ictech julkaisi kesäkuussa kuvia puhelimen kuorista, joiden kerrottiin kuuluvan kokonaan alumiiniselle Lumialle. Aluksi epäiltiin että kyseessä olisi Lumia 1020:n alumiiniversio, mutta myöhemmissa tarkasteluissa alettiin epäillä että ne kuuluisivat Nokian puhletille.


Financial Times kertoi huhtikuussa Nokian kehittävän puhlettia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

hylol
hylol

2

sais tuo microsoft tehdä kanssa jotain oman softansa menestykseen. antais vaikka 1milj instagram tekijöille, että tekisivät se prkl appin. amerikan nuoriso alkasi ostaa sillon lumiaa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

4

dssdsd
Fakta on se, että Nokia tulee nousemaan uudelleen!

Fakta on se,ettei kukaan sitä tiedä!. ;)

Vastaa
joksak
joksak

10

Jospa käännettäis tuo "phablet" termi samalla tavalla kuin laptopit ovat suomeksi läppäreitä. Tästedes kutsutaan isoja luureja nimellä "Phäppäri"?

Vastaa
rockknee
rockknee

11

Tabletti nyt kuulostaa terminä järkevältä ja samoin läppäri mutta jotenki puhletti töksähtää, voi toki olla tottumiskysymys.. vaikka en muutenkaan ymmärrä yli 5 tuuman näytöllä varustettuja "puhelimia"

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
timppa6667 (vahvistamaton)

12

pufletti vai pefletti. Taipuis paremmin suomenkieleen ainakin toi "Pefletti"

Vastaa
Boss93
Boss93

14

@13 Niin? Mikä oli tämän linkittämäsi Sonyn tuotteen pointti liittyen tähän uutiseen... Itse kyllä näistä kahdesta valitsisin tuon tulevan Nokian 6" Puhletin, jos pitäisi valita. Ihan vain siitäkin syystä, että tällä hetkellä omassa käytössä Nokia L800, jota on hyvin loogista käyttää, kun taas äidilläni on Samsungin Xcover2 androidilla, jonka asetuksissa ei ole minkäänlaista logiikkaa... Sarjassamme legendaarinen asetusvaihtoehto androidissa: Sano salasanat ääneen, eli kun kirjoitat salasanaasi sanoo puhelin sen ääneen.

Vastaa
djtob
djtob

16

@4. dude ja 15. pefletti. Jätä kommentointi ja uutisen lukeminen tekemättä, on jo alusta selvää että sinua sekopäätä ei kiinnosta kuulla sanaakaan Nokiasta!

Skitsofreeninen rölli vain jatkaa tuttua linjaansa ja on muuten jo levittänyt muuallekin kuin tänne omaa dissailuaan ja kauheaa kiimailuaan Samesungista.

Milloin tänne tulee pakollinen rekisteröinti, jolloin päästään näistä hulluista valmispotilaat eroon?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

18

@16 Miksi pitäisi jättää???.Negatiiviset totuudet Windows Phone 8 sattuvat,ilmeisesti!. ;)

Vastaa
sorrii
sorrii

20

Soon pojat niin että kun tulee ikää 50 ja päälle, alkaa näkö väkisin vaatia isompaa näyttöä! Näin mullakin vaikka olen likinäköinen ja näen ilman laseja vaika setelien mikrotekstit!
6" näyttö on jotain joka voi saada minutkin hyväksymään jopa Windowsin puhelimessa ... Ja kyllähän Nokian laatu edelleen on tasolla johon ei esim Samsung pääse koskaan. Nokia nousee elleivät Amerikkalaiset läskimahasijoittajat pilko ja myy koko firmaa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja