Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi oman sovelluksen YouTube-videoiden jakamiseen

1
Teemu Laitila

Nokia julkaisi oman sovelluksen YouTube-videoiden jakamiseen
Windows Phone 8 -alustan YouTube-tuki on ollut heikossa tilassa Microsoftin ja Googlen kiistellessä sovelluksesta ja sen ominaisuuksista. Uusi sovellus on ilmeisesti työn alla, mutta Nokia on korjaamassa tilannetta ainakin osittain uudella sovelluksella, jonka pitäisi helpottaa videoiden latausta YouTubeen.

Sovelluksen nimi kertoo suurin piirtein kaiken. YouTube Upload on tarkoitettu nimenomaan videoiden jakamiseen Lumia-puhelimista. Jakaminen onnistuu joko suoraan videogallerian kautta tai Video Trimmer -sovelluksesta käsin.

Ohjelman kuvauksen mukaan sovellus on tarkoitettu vain Nokian uudemmille eli Windows Phone 8 -järjestelmään perustuville Lumia-puhelimille. Raporttien mukaan asennus on kuitenkin tähän mennessä onnistunut vain uuteen Lumia 1020 -puhelimeen.


Sovelluksen voi yrittää ladata Microsoftin sovelluskaupasta selaimella tai puhelimen kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja