Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tutkimusyhtiö: Apple ja Samsung keräsivät 103 prosenttia mobiilialan voitoista

4
Manu Pitkänen

Tutkimusyhtiö: Apple ja Samsung keräsivät 103 prosenttia mobiilialan voitoista
Tutkimusyhtiö Canaccord Genuityn arvion mukaan Apple ja Samsung keräsivät yhteensä 103 prosenttia alan operatiivisesta voitosta huhti-kesäkuussa. Alaa suurempi voitonjako johtuu siitä, että BlackBerry ja Motorola tekivät tappiota.

Laskelmiin on otettu mukaan johtavat alan yritykset, mutta esimerkiksi Huaweita, ZTE:tä ja Lenovoa ei näy julkaistussa taulukossa. Sen sijaan näitä yhtiöitä (kappalemääräisesissä toimituksissa mitattuna) pienemmät yhtiöt, kuten Motorola, Sony Ericsson, Nokia, HTC ja BlackBerry ovat mukana.


Canaccordin aiemmassakin tutkimuksessa Samsung ja Apple nappasivat käytänössä kaikki mobiilialan voitot, joten siinä mielessä tilanne ei ole muuttunut mihinkään. Samsung on kuitenkin onnistunut kirimään Applen aiemmin hallussaan pitämää etumatkaa kiinni. Esimerkiksi vuonna 2012 voimasuhteet olivat Applen eduksi 69 % / 34 %. Nyt huhti-kesäkuussa ero on kaventunut suhteeseen 53 % / 50 %.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
dudeman @ (vahvistamaton)

1

Canaccordin aiemmassakin tutkimuksessa (Samsung) ja (Apple) nappasivat käytänössä kaikki mobiilialan voitot,joten siinä mielessä tilanne ei ole muuttunut mihinkään.(Samsung) on kuitenkin onnistunut kirimään Applen aiemmin hallussaan pitämää etumatkaa kiinni!!!).
Esimerkiksi vuonna 2012 voimasuhteet olivat Applen eduksi 69 % / 34 %.Nyt huhti-kesäkuussa ero on kaventunut suhteeseen 53 % / 50 %.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

Apple kärsii tuntuvasti niin huippumallinsa hinnasta, kuin halvemman hintakaartin huipputuotteiden puuttumisesta. Siinä missä monet valmistajat alkavat keskittyä hintahaitarin alapäähän on Apple imagollisesti pysynyt haitarin yläpäässä.
Tällä on tuntuvat vaikutukset yhtiön tulevaisuuteen. Siinä vaiheessa kun kilpailijat ajavat Applen ohi laadussa, että hinnassa on Apple siinä tilanteessa missä se oli tietokoneiden kanssa vuosikymmen sitten.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

@uutinen
> Huaweita, ZTE:t ... (kappalemääräisesissä toimituksissa mitattuna)
> ... Nokia,

Myykö Huawei, ZTE sitten niin paljon mokkuloita, vai millä ne kpl määrissä ohittaa Nokian ?

Noiden kiinalaiseten puuttuminen taitaa johtua vertailukelpoisen datan puutteesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja