Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amber-päivitys vuoti Lumia 820- ja Lumia 920 -puhelimille

9
Sami Koivunen

Amber-päivitys vuoti Lumia 820- ja Lumia 920 -puhelimille
Nokian Windows Phone 8 -puhelimille tuloillaan oleva Lumia Amber -päivitys on vuotanut verkkoon ja käytännössä sen voi asentaa Lumia 820- ja Lumia 920 -puhelimille. Asiasta uutisoi WMPoweruser.

Vuodon takana on WindowsMania.pl -sivusto, jolta vastaavia vuotoja on nähty aiemminkin. Vuodon perusteella päivityksen virallinenkin julkaisu on edessä lähitulevaisuudessa.

Amber-päivitys tuo mukanaan muun muassa Smart Cameran, FM-radion ja Glance Screen -ominaisuuden. Amber perustuu Microsoftin GDR2-päivitykseen, jossa on myös Nokian omia lisäyksiä.

WindowsMania.pl tarjoaa puolankieliset asennusohjeet tietojen asentamiseen. Päivitys on kuitenkin käyttäjän omalla vastuulla ja sen asentaminen tyhjentää puhelimen kaikki asetukset ja tiedot.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Michelola
Michelola

1

joo haluan ladata tän joltain puolalaiselta hämäräsivustolta -_-

onko toi smartcamera se lumia 1020:n kameraohjelmisto vai joku muu?

Vastaa
Gathago
Gathago

3

Nokian päivitysserverillä on Amber-päivitys jo valmiina, enää odotetaan milloin se lähtee jakeluun :)

Vastaa
MiikaVe
MiikaVe

5

Onkohan tästä apua tuohon fb-chätin ongelmiin? Viestit saattaa tulla tai saattaa olla tulematta tai tulla esim 10 minuutin päästä tai sitten muutaman tunnin päästä isona vyörynä kaikki kerrallaan. Turhauttavaa.

Vastaa
Taeco
Taeco

9

@1, @4
Smart Camera ei ole sama, kuin Pro Camera. Smart Cameralla saa niitä efektejä liikkuviin kohteisiin, kuten taustan liikesumennus, kohteiden poisto jne. 1020:n Pro Camera ei tule tämän päivityksen mukana, vaan vasta myöhemmin 92X-malleihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja