Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -sovelluksia ladattiin alle puolessa vuodessa yli miljardi kertaa

4
Manu Pitkänen

Windows Phone -sovelluksia ladattiin alle puolessa vuodessa yli miljardi kertaa
Windows Phonen sovelluspomo Todd Brix kertoi tuoreessa blogikirjoituksessaan, että Windows Phone -sovelluksia on ladattu tähän mennessä yli kaksi miljardia kertaa ja tästä puolet, eli miljardi, on tapahtunut viimeisen puolen vuoden sisällä.

Kesällä julkaistujen tietojen mukaan Windows Phonen sovelluskaupassa on saatavilla 165 000 sovellusta.
Lukumääräisesti kauppapaikka häiviää suuremmille kilpailijoilleen selvästi. Android-puhelimille tarkoitetussa Google Play -kaupassa on jo yli miljoona sovellusta ja viime kuussa kerrottiin latauskertojen ylittäneen 50 miljardin rajan. Applen App Storessa oli kesäkuussa yli 900 000 sovellusta ja 50 miljardin ladatun sovelluksen raja rikkoontui toukokuussa. App Store täytti kesällä viisi vuotta ja Google Play täyttää saman verran lokakuussa, jolloin Windows Phone Storelle tulee ikää kolme vuotta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

jepajuudas (vahvistamaton)

1

"Apple Storesta löytyy hakusanalla ”bible” yli 5 000 kohdetta. " + varmaan tuplat lisää monilla muilla kielillä.

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/angry...ta/201308471289

Tälläiset uutiset vievät vähän pohjaa noilta määrä keskusteluilta. En tiedä jaksaisinko käydä tavallisessa kaupassa missä jokaista artikkelia olisi aina tuhat eri variaatiota ja niistä 96% ihan kuraa.

Vastaa
Gathago
Gathago

2

Tuntuu että 90% näistä kauppojen ohjelmista on täysin turhia tai jonkun toisen kopioita. Pitäisi miettiä miten ennemmin laskettaisiin ohjelmien todellisen käytön mukaan suosio. Itsekkin ladannut niin apple storesta kuin wp kaupasta monia satoja eri ohjelmia, hyödyllisiä ja toimivia käytössä silti noin 20 erilaitteissa.

Vastaa
Bobakki (vahvistamaton)

3

Sovellusmäärä ei tosiaan kerro yhtään mistään, kun vielä tiedetään puolia sovelluksista ei kukaan ladannut koskaan niin olisi sitten minkä alustan market tahansa.

Kun 90% vielä on ihan oikeasti sontaa niin 1000 sovelluksen market, jossa ei ole vain 1000 toisiaan vastaavaa räpellystä olisi riittävä ja sieltä löytäisi haluamansa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

4

Ymmärtääkseni App storessa ja Google playssä demot ja kokonaiset versiot lasketaan omiksi ohjelmikseen. Pitääkö paikkansa?

Windows puolella nuo ovat yksi ja sama ohjelma 95 %:sesti. Eli jos karsitaan ensin tauhka ja kura päältä pois, mitä isommassa tarjonnassa on varmasti suhteessa enemmän, ja sitten otetaan maksulliset pois, niin ero lienee jo paljon paljon pienempi.

WP:ltä varmasti puuttuu osa maailman suurimmista ja käytetyimmistä mobiilisovelluksista. Se on ihan luonnollista nuorimmalle ja pienimmälle alustalle. Tilanteet muuttuu kuitenkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja