Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 925 tulee myyntiin Suomessa tänään

4
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 925 tulee myyntiin Suomessa tänään
Nokian Lumia 925 -älypuhelimen myynti Suomessa alkaa tänään. Metallireunuksilla varustettu Lumia 925 esiteltiin keväällä ja se sisältää Lumia Amber -päivityksellä varustetun Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmän.

Amber-päivitys tuo mukanaan puhelimeen Nokia Smart Camera -kuvausohjelman, vilkaisunäytön ja tuplanapautuksella aukeavan aloitusnäytön sekä FM-radion.

Nokia Lumia 925:n hinta Nokian lippulaivamyymälässä on 469 euroa. Lumia 925 on saatavana valkoisena, mustana ja harmaana. Langaton lataus on mahdollista erillisillä latauskuorilla, joita on saatavana valkoisena, mustana, keltaisena ja punaisena.

Puhelimen myynti alkaa tänään tänään klo 10.00 Nokian lippulaivamyymälässä, Aleksanterinkadulla, Helsingissä. Ennakkomyynti muissa kanavissa alkaa tänään klo 9.00, ja jälleenmyyjien liikkeistä uusi Lumia 925 on saatavana 29.8. alkaen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Voimaorja93
Voimaorja93

3

Muakin kiinnostaa sen verran että ostin mokoman, Gigantista 439€. Väitettä, että olis karsitumpi en ymmärrä ja ulkonäkökin on makuasia. Onhan tuo 920:stä timmimpi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja