Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Fonectan sovellus kertoo nyt Lumia-käyttäjällekin soittajan nimen

5
Teemu Laitila

Fonectan sovellus kertoo nyt Lumia-käyttäjällekin soittajan nimen
Fonecta on julkaissut Caller-sovelluksensa suositun Kuka soittaa -toiminnon myös Nokian Lumia-puhelimille. Esimerkiksi sovelluksen Android-versiosta tuttu toiminto kertoo soittajan nimen, jos numeroa ei ennestään löydy puhelimen muistista.

Uusi toiminto vaatii toimiakseen Lumia-puhelinten tuoreimman Amber-nimisen päivityksen, joka Nokian mukaan on saapumassa Windows Phone 8 -käyttäjille vaiheittain viimeistään syyskuun loppuun mennessä. Tuoreessa Lumia 925 -mallissa Amber-päivitys on jo valmiina. Fonecta Caller on esiasennettuna lähes kaikissa Lumia-puhelimissa ja uusi toiminto aktivoituu automaattisesti, kunhan päivitys saapuu puhelimeen.

Fonectalla Caller-sovelluksesta vastaava Jouni Hytönen kertoo, että uusi, paljon kysytty toiminto on toteutettu yhteistyössä Nokian kanssa. Kuka soittaa -toiminto vaatii sovellukselle erikoispääsyä käyttöjärjestelmän puhelutietoihin, johon tarpeeseen Nokia on vastannut omalta osaltaan. Yhtiöstä ei kuitenkaan suostuttu kertomaan tarkemmin, mitä muutoksia Windows Phone 8 -järjestelmän perustoimintaan oli jouduttu tekemään. Amber on käytännössä Microsoftin GDR2-päivitys (General Distribution Release 2) höystettynä Nokian omille Lumia-puhelimille tarkoitetuilla lisäyksillä, kuten tuplanäpäytyksellä aukeavalla lukitusnäytöllä ja puhelimen kääntämällä hiljentämisellä.


Fonecta Callerin käyttöön vaaditaan käyttäjätunnus, jonka voi tilata 0,25 euroa maksavan tekstiviestin avulla. Lisäksi vaaditaan dataliittymä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Android omistaja @ (vahvistamaton)

1

Mitä uutta tässä nyt on???.Android puhelimissa ollut jo kauan. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Andriod jäbä (vahvistamaton)

2

@1 Tietenki sitä uutta että nyt se tulee myös Nokialle.
Ihmettelinki että mitä hyötyä nokiassa on tuosta sovelluksesta ku se ei näyttäny mitään ku puhelin soi, mutta jospa tuossa nyt alkais olemaan jotaki järkeä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja