Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Windows Phonen ilmoituskeskus jo testivaiheessa Nokialla

3
Teemu Laitila

Huhu: Windows Phonen ilmoituskeskus jo testivaiheessa Nokialla
Windows Phonen pitkään huhuttu ilmoituskeskus on tulossa jo ehkä aiemmin kuin osattiin odottaa, jos Nokiapoweruser.comin saama vinkki pitää paikkansa. Sivusto kertoo, että ilmoituskeskus on osa jo seuraavaa suurempaa Windows Phone 8 -päivitystä, joka julkaistaneen joskus syksyn aikana.

Kyseessä on siis GDR3-paketti, joka nykyisten tietojen valossa olisi viimeinen Windows Phone 8:n iso päivitys ennen Windows Phone 8.1 -version julkaisua joskus ensi vuoden puolella. Aiemmin ilmoituskeskuksen odotettiin saapuvan vasta Blue-koodinimellä tunnetun 8.1-version mukana.

Nokiapoweruserin saaman tiedon mukaan GDR3 olisi jo Nokialla sisäisessä testissä. Ilmoituskeskuksen lisäksi GDR3 pitää sisällään tuen Full HD -resoluution näytöille ja esimerkiksi neliydinprosessoreille. Sikäli mikäli huhut Nokian isoruutuisen Lumian julkaisusta vielä syyskuun lopulla pitävät paikkansa, GDR3 saapuisi kohtalaisen pian.


Kannattaa kuitenkin muistaa, että uusista ominaisuuksista ja aikatauluista on vielä hyvin vähän konkreettisia todisteita, joten huhuihin on syytä suhtautua varauksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Calileon
Calileon

2

Paljon muitakin juttuja puuttui, ja puuttuu edelleen. Käsittääkseni tuli varsinkin WP8:n kanssa kiire ja ne ominaisuudet jotka ei vielä varmuudella toimineet, jätettiin julkaisuvaiheessa pois. En sitten kyllä käsitä miksi tuo ilmoituskeskus puuttui jo seiskastakin. MS:n pitäisi panostaa hieman enemmän tuon käyttiksen kehittelyyn kuin sovellusten haalimiseen storeen.

Vastaa
creativeb
creativeb

3

Se ilmoitusvalo olisi mielestäni kaikkein tärkein ominaisuus. Helppo toteuttaa, miksi ei windows puhelimiin saa sitä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja