Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto väittää Nokian puhletin mallinimeksi Lumia 1520

5
Teemu Laitila

Vuoto väittää Nokian puhletin mallinimeksi Lumia 1520
Jos aiemmissa Nokia-vuodoissa kunnostautuneen @evleaks:n tieto pitää paikkansa, Nokian syksyksi odotettu kuuden tuuman Lumia-puhelin tulee olemaan nimeltään Lumia 1520.

Nimestä kertoneen Twitter-tilin tähänastinen osumatarkkuus on ollut erittäin hyvä esimerkiksi Lumia 1020 -puhelimen tietojen paljastajana, joten myös Bandit-koodinimellä tunnetun uuden Lumian nimitietoa voidaan pitää kohtalaisen varmana.
Hämmennystä herättää kuitenkin valittu mallinumero. Jos huhut Banditin sisuskaluista pitävät paikkansa, laitteesta olisi tulossa selkeästi tehokkain ja Windows Phone -puhelin tähän mennessä. Netin huhumylly ennakoi laitteesta löytyvän neliydinprosessorin (Snapdragon 800) ja kuuden tuuman Full HD -näytön eli se vastaisi spekseiltään jo uusimpia Android-luureja.Mallinumeron hyppääminen isomman askeleen on sinänsä loogista, jos puhelimessa tapahtuu suurempaa kehitystä myös rautapuolella. Silti mallinumeron loppuosa 520 viittaa enemmänkin tämän hetken halvimpaan Lumia 520 -malliin. Loppujen lopuksi nimellä ei tietysti ole suurta merkitystä, kunhan laite sisältää odotetut Windows Phone -päivitykset (ilmoituskeskus, näytön käännön lukitus ynnä muuta pienempää) ja se saadaan markkinoille ajallaan sekä sopivasti hinnoiteltuna.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Ei oo looginen nimi ainakaan.
Jos rautapuolella ja järjestelmässä tapahtuu merkittävä hyppäys, niin miksei tämä olisi x30-sarjaa? Tai vaikka sitten 1120 tms. jatkumoa nykyisille nimille...

Järkevin nimi tälle olisi 1025, iso näyttö ja iso kamerakenno, siis 1020-sarjaa ja mallia x5.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

Varmaan vasta WP8.1-puhelimet ovat x30-sarjaa. Ehkä Nokia aikoo vielä julkaista muutaman tehottomamman puhelimen, joka on suunniteltu gr3:lle, jotka siis saisivat 11-14 -alkuisen x20 mallinimen. Eli ehkä pienempiä neliytimisiä puhelimia tai ≤5" näyttö, jossa fullHD, kilpailemaan Htc Onen ja SGS4:n kanssa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

3

WP 8.1 puhelimia itsekin veikkaan x30-malleiksi.
Tehottoman puhelimen? No niin no, nykyisissäkin on vääntöä enemmän kuin tarpeeksi. ;)
Joka tapauksessa vaikea uskoa, että neljä uutta sarjaa Lumioita keksisivät ennen WP 8.1:tä. Eikös 8.1:n pitäisi tulla alkuvuodesta, joten neljä täysin uutta Lumia sarjaa alta puolen vuoden... Huh huh.

920-sarja on muutenkin ainoa joka on paukutettu täyteen, joten en näe mitään tarvetta edes 11xx-15xx sarjoille. 825:sta on jo huhuttu GDR3-puhelimeksi (ei FHD, mutta 4-ydin). Siihen päälle huippumalli 1025 tms. ja ei paljon muuta tarvita...
Mutta spekulaatiotahan tämä kaikki...niin ja omia toiveitakin.. :)

Vastaa
saibu (vahvistamaton)

4

Älkää te pojat murehtiko tuollaisia. Asiat on mietitty puolestanne jo Nokian toimesta. Nauttikaa te vain laadukkaista laitteista.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

Näin teemme. ;) Kaksi nykyisistä on jo taloudessamme ja ainakin neljä lisää lähimmillä tuttavilla. Sitähän sä kysyit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja