Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa: Nokian kuuden tuuman Lumia-puhletti

7
Manu Pitkänen

Kuvassa: Nokian kuuden tuuman Lumia-puhletti
Windows Phone Central -verkkosivusto on saanut käsiinsä valokuvan, jossa kerrotaan esiintyvän syyskuulla julkistettava Lumia 1520 -puhletti. Kuusituumainen Windows Phone -laite tunnetaan myös koodinimellä Bandit.

Kuvassa vertaillaan Lumia 1520:tä nykyiseen Lumiaan, joka vaikuttaisi olevan Lumia 1020. Vertailu osoittaa toistaiseksi julkistamattoman laitteen olevan selvästi nykymalleja suurempi. Windows Phone Central huomauttaa, että väitetyn Lumia 1520:n etupaneeli näyttäisi sopivan yhteen aiemmin vuotaneen kuvan kanssa.
Vuodetussa kuvassa Lumia 1520 on päällä ja näytölle mahtuu vierekkäin yhteensä kuusi pientä tai kolme keskisuurta tapahtumaruutua. Huhujen mukaan puhletin näytön resoluutio on 1080p ja suorituskyvystä vastaa neliydinsuoritin. Kamerasta löytyy 20 megapikseliä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Taeco
Taeco

1

Vuotaisivat nyt mielummin, että millainen se ilmoituskeskus on. Vaikka on tämäkin toki mielenkiintoista.

Vastaa
jfjskfbd (vahvistamaton)

3

Akun kestoa varmaan suht vaikea tietää tässä vaiheessa kun softat ei vielä valmiit. Ja muutenkin se mitä ilmoitetaan ja se mitä sitten todellisuutta jäljittelevissä testeissä mitataan voi olla hyvinkin kaukana toisistaan. Jo pelkät valaistusolosuhteetkin voi vaikuttaa tunteja.

Painon takia ei varmaan maksimikokoista akkua laiteta

Vastaa
SGNote @ (vahvistamaton)

5

Ihan samanlainen Nokia Lumia,kuin muutkin!!. ;( Ei mitään muuta uutta,kuin koko.

Vastaa
djtob
djtob

6

@5. Röllipazka voisi jättää lukematta nämä ja OLLA KOMMENTOIMATTA! Mikä vauveli sinä olet tai vajakki, jolla on vain 1½ aivosolua käytössä: 1 solu Samsungille, ½ solua paskalla ja pissaamiseen?

Vastaa
XB700
XB700

7

@5 Varmaan tarkoitus yrittää jonkun tason trollausta.

Mutta varmaan toi on totta, Mutta sen näkee ajan kanssa kun puhelin saapuu sitten kuluttajille asti.

Hauskinta on että eihän siitä ole hirveä kauan sitten hoettu että WP ei tarvi mitään 4 ydintä ja Full-HD . Full-HD ymmärrän viellä, Mutta 4 Ydintä WP puhelimessa? Oikeesti?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja