Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elop muutama viikko sitten: Nokian puhelinliiketoiminnan myymisessä ei ole järkeä

5
Manu Pitkänen

Elop muutama viikko sitten: Nokian puhelinliiketoiminnan myymisessä ei ole järkeä
Nokia esitteli hieman yli kuukausi sitten uuden Lumia 1020 -kamerapuhelimen. Nokian tuolloinen toimitusjohtaja Stephen Elop totesi tuotejulkistuksen jälkeen Wall Street Journalin alaiselle Digits-julkaisulle, että Nokia pysyy tulevaisuudessakin itsenäisenä puhelinvalmistajana eikä hän näe järkeä myydä aiemmin kukoistanutta toimintaa.

Nokia ilmoitti tänään, että se myy Devices & Services -yksikkönsä Microsoftille. Risto Siilasmaan mukaan kauppaa on hierottu Nokian ja Microsoftin välillä tämän vuoden helmikuusta lähtien.

Elop ennusti vielä heinäkuussa, että Nokian puhelinbisneksellä on hyvät mahdollisuudet lähteä uuteen nousuun. Hän ei suostunut kommentoimaan Digitsille kesän huhuja, joiden mukaan Microsoft olisi kiinnostunut ostamaan Nokian puhelinliiketoiminnan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Eeflop (vahvistamaton)

1

Elopilla oli vielä muutama viikko takaperin mielessä melkein sammutettu porauslautta (tai sitten palava porauslautta)!!.

Vastaa
LigHtX
LigHtX

2

Elop vain sanoi mitä piti sanoa. Siinä vaiheessa tuo kyseinen uutinen oli visusti sisäpiiritietoa, eikä noista hirveästi huudella etukäteen. Jos toimari sanoo että yrityksen ydinliiketoiminta on myyntikypsä, tarkoittaa se sitä että ostajaa ollaan etsimässä tai se on jo löytynyt.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
umpahpah3 (vahvistamaton)

3

Hyvin se palavakin lautta toimii ponnahduslautana uralla...

Elop wishes he was a little bit taller, he wishes he was a Ballmer.

Vastaa
teme565
teme565

4

Elopin kanssa vois olla aika paskaa tehdä töitä tai bisnestä kun aina joutuisi arvuuttelemaan sen sanomisista että kusettaakohan se nyt?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja