Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ex-nokialainen: Nokiassa osaamaton johto

3
Manu Pitkänen

Ex-nokialainen: Nokiassa osaamaton johto
Nokialla aiemmin työskennellyt Juhani Risku kritisoi blogissaan Nokiaa, joka ilmoitti tänään myyvänsä puhelinliiketoimintonsa Microsoftille.

Riskun mukaan Nokia luopui kaiken parhaimman kasvupotentiaalin sisältävästä liiketoiminnastaan eli älypuhelimista. Hänen mielestä Nokian ei enää kannata ryhtyä kuluttajaelektroniikan valmistajaksi, sillä se mahdollisuus myytiin Microsoftille. Risku ihmettelee myös sitä, että miksi Microsoft ylipäänsä suostui ostamaan Nokian, joka on ollut 11. helmikuuta 2011 lähtien täysin sen hallinnassa.

Myymällä puhelinliiketoiminta Nokiaan jää Riskun mielestä vaikeasti hallittava joukko toimintoja. Karttapalveluiden ja verkkoliiketoiminnan väliltä on vaikea löytää synergiaetuja kun ne yhdistävät puhelimet on myyty pois.


Risku pitää Nokian johtoa ja hallitusta epäpätevinä. Esimerkkinä epäpätevien johtajien valinnasta hän antaa Marko Ahtisaaren, joka oli Nokian muotoilujohtaja. Ahtisaari jättää Nokian marraskuussa ja ryhtyy yrittäjäksi.

Eilen Anssi Vanjoki kertoi pitävänsä Nokian Windows Phone -strategiaa tarpeettomana ja typeränä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

1

Totta Elophan ei osanut. Ei tarvitse tulla enään. Ollila vois painua suohon toimimattoman GPS lähettimensä kanssa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Röh (vahvistamaton)

2

Ahtisaari soitti Afterimagessa passoa. Jos en aivan väärin muista, opiskeli samassa koulussa missä Steve Vai oli myös aikoinaan.
Kuitenkin sanoisin että Jonas Hellborg > Ahtisaari.

Vastaa
peltsip
peltsip

3

Risku on tainnut menettää järkensä? Vai että matkapuhelinvalmistuksessa on suuri kasvupotentiaali? Ehkä vuonna 2003... Älypuhelinten keskihinnat ja katteet poislukien omena lähestyy spiraalimaisesti nollaa tällä hetkellä, mistä kasvu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja