Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kysely: Kiinnostavatko Lumiat enää Nokian jälkeen?

19
Matti Vähäkainu

Kysely: Kiinnostavatko Lumiat enää Nokian jälkeen?
Puhelinvertailu.comin tämän viikon kysymys liittyy -- yllätys, yllätys -- Nokiaan ja Microsoftiin. Nokian puhelimilla on ollut Suomessa luonnollisesti erittäin vahva kannattajakunta, mutta miten on tulevaisuuden laita?

Kysymme teiltä arvoisat lukijat oletteko kiinnostuneita tulevista Microsoftin tai ex-Nokian puhelimista. Vastausvaihtoehtoja ovat:

 • Kyllä, kiinnostavat edelleen
 • Eivät kiinnostaneet aiemminkaan
 • Kiinnostivat aiemmin, eivät enää, kun Microsoft osti Nokian puhelimet ja
 • Eivät kiinnostaneet aiemmin, mutta nyt kiinnostavat

  Vastausvaihtoehdoista pitäisi siis löytyä jokaiselle sopiva vaihtoehto, joten ei muuta kuin kertomaan mielipide sivun oikeasta laidasta (rullaa hieman alaspäin). Kirjoitushetkellä johdossa on yli 40 prosentilla äänimäärästä vaihtoehto "Kiinnostivat aiemmin, eivät enää, kun Microsoft osti Nokian puhelimet". Tarkemmat tulokset näet alta ja päivitetyt tulokset äänestettyäsi. • Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

  Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

  Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

  Kännyköiden hintavertailu

  Kommentit (19)

  Anonyymi käyttäjä
  flashinthepan (vahvistamaton)

  1

  Kyllä, sitten kun julkaistaan se seuraava, 8000 megapikselin hyperkamerapuhelin.

  Vastaa
  Anonyymi käyttäjä
  Möö (vahvistamaton)

  2

  Enteitä tulevasta, sivut eivät edes toimi vai onko äänestys vedetty pois.

  Vastaa
  mcmopo
  mcmopo

  6

  Eipä paljon kiinnista eikä kyllä ole kiinnostanutkaan lumia 800:n jälkeen. Ehkä sitten kun tulee vedenkestäviä malleja ja käyttöjärjestelmään tulee ominausuuksia joita itse tarvitsen.

  Tällähetkellä kunnon tiedostonhallintaohjelmien puute ja kunnon nettiselaimen puute on pahimmat puutteet mutta on myös muita ohjelmia joita tarvitsen päivittäin. Harmi että kukaan valmistaja ei meinaa saada tehtyä kunnon puhelimia työkäyttöön vaan ne jäävät keskivertopuhelimiksi.

  Vastaa
  hinuk
  hinuk

  8

  olisvat voineet kiinnostaa jos käyttis olis ollut meego/saifish/android nokian kartoilla, mutta windows phonella pilatut eivät kiinnostaneet.
  sääli sinänsä koska päätellen n9:stä niin nokia oli menossa ihan hyvään suuntaan mutta kun ottivat wp käyttöön niin pelkkä hyvä rauta ei riittänyt.

  Vastaa
  perhana
  perhana

  9

  Mikä ihmeen "ex-Nokia" ?
  Onko Motorola nykyisin "ex-Motorola"
  Onko Skype "ex-Skype"
  Onko Youtube "ex-Youtube"
  jne jne...

  Ei yrityksen liiketoiminnan myynti välttämättä tarkoita sitä että yritys lakkaisi olemasta, tai että sen nimi muuttuisi aivan heti.

  Vastaa
  Anonyymi käyttäjä
  valokirkas (vahvistamaton)

  10

  Lumiat ja WP ei kiinnostanut Nokian aikana eikä kiinnosta nyt. Lumioiden myynti tulee romahtamaan Suomessa, koska niitä ostettiin vain koska ne oli nokialaisia. WP on susipaska käyttis ja monille uskovaisille tänään tuli herätys.

  Vastaa
  Kiedis
  Kiedis

  13

  @13 Ei ole realistista verrata kahden valmistajan laitteita, joiden ikäero on lähes kolme vuotta. Laitteet kehittyvät aika paljon kolmessa vuodessa ja voimmekin todeta, että 920 on alkeellinen ja "susipaska" verrattuna jopa S III:een. S III:lla, Samsungilla ja Androidilla kun saa oikeasti melko paljon enemmän aikaan helpommalla verrattuna Nokiaan tai Windows Phoneen.

  Nokia julkaisee päivityksiä, joiden ominaisuudet saavat fanit kiljumaan riemusta ja kehumaan Nokian innovaatioita, vaikka samat ominaisuudet ovat löytyneet ainakin Samsungin Android-laitteista noin puolitoista vuotta. Eihän fanittamasi käyttöjärjestelmä tue edes TV-ulostuloa johdolla, kun monet Samsungit saa peilattua langattomasti mihin tahansa HDMI-liitännällä varustettuun televisioon tai vaikka videotykkiin ilman nettiä.

  Ole sinäkin realisti; Nokian puhelimet ovat nyt historiaa. Jäljellä ovat aiemmin tehdyt laitteet, jotka jäävät ilman merkittäviä päivityksiä puhelinosaston myynnin seurauksena. Kun puhutaan puhelimista, enää ei ole Nokiaa, vaan laitteet siirtyvät Microsoftin omistukseen. Todellisuus on mitä on, eikä huippuihanan, suomalaisen Nokian fanittaminen ja puolustaminen enää auta tai muuta mitään. Kaikki siirtyvät rahoja myöten jenkkiomistukseen, halusimme tai emme, ja vähitellen merkittävä osa tiimistä toimii Yhdysvalloista käsin. Suomalaisena kääntäisin katseen tulevaisuuteen ja panostaisin siihen yritykseen, joka tuo jatkuvasti lisää työpaikkoja Suomeen. Yritys on nimeltään Samsung.

  Vastaa
  jpa00
  jpa00

  15

  Tämänhetkisen tilanteen perusteella näyttää siltä, että noin 60% Nokiasta aiemmin kiinnostuneista oli kiinnostuneita vain, koska Nokian Lumiat koettiin jollain lailla kotimaisiksi. Aika rankkaa ja mietityttää hiukan, miksi tällaisia tuotteita sillä perusteella muutenkaan katsotaan. Ei kukaan tietysti täysin objektiivinen osaa olla, en todellakaan minäkään, mutta yllättävän paljon tuo kyllä on vaikuttanut.

  Vastaa
  jpa00
  jpa00

  16

  @11: Mielipiteesi alkuperäisestä Galaxy S:stä alkuperäisellä softalla on jotakuinkin 100% oikea. Käytettävän siitä laitteesta tuntui saavan vain asentamalla esimerkiksi CyanogenModin, jonka jälkeen se kyllä pistää aika hyvin kampoihin vaikka tuolle mainitsemallesi Lumia 920:lle, paitsi toki kameran osalta.

  Vastaa
  Anonyymi käyttäjä
  nassesakari (vahvistamaton)

  18

  Nokiaa on ostettu Suomessa enemmän koska merkki on mielletty suomalaiseksi. Itse en ole ollut jälkiviisas vaan kun ELOP valittiin toimitusjohtajaksi oli asia selvä ja nyt on palkkion aika.

  Vastaa
  Anonyymi käyttäjä
  ativS @ (vahvistamaton)

  19

  Eivät kiinnostaneet aiemminkaan!.
  Kiinnostivat aiemmin, eivät enää!.

  Vastaa

  Kommentoi artikkelia

  Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

  Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

  Keskustelut

  Lisää keskusteluja