Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Osallistu keskusteluun: "Tilanneseuranta: Mihin Nokia on menossa?"

Matti Vähäkainu

Osallistu keskusteluun: Tilanneseuranta: Mihin Nokia on menossa?
Puhelinvertailun omat keskustelualueet avattiin muutama kuukausi sitten ja foorumille onkin kertynyt mukavasti keskustelua yhdestä sun toisesta mobiiliaiheesta. Tänään ja varmasti vielä pitkään keskustelua johtaa Nokia ja sen tulevaisuus.

Keskustelualueella yksi ensimmäisistä ketjuista olikin Nokian tulevaisuutta pohtiva ketju. Keskustelijat ovat spekuloineet ja äänestäneet Nokian käänteistä keskusteluketjussa, joka kantaa osuvasti nimeä "Tilanneseuranta: Mihin Nokia on menossa?".

Alunperin ketju avattiin kysymyksellä Windows Phoneen siirtymisen onnistumisesta, mutta tänään keskustelu laajentui tietysti uusimpaan ja Nokian kannalta huomattavasti merkittävämpään käänteeseen.


Keskustele aiheesta täällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja