Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia-puhletin lehdistökuva vuoti verkkoon

18
Manu Pitkänen

Nokian Lumia-puhletin lehdistökuva vuoti verkkoon
Evleaks on julkaissut Nokia Lumia 1520 -puhletin lehdistökuvan. Vapaalla jalalla olevasta Lumia 1520 -yksilöstäkin on jo nähty valokuva.

Lumia 1520:ssä huhutaan olevan kuuden tuuman Full HD -näyttö, neljä suoritinydintä sekä yli 20 megapikselin kamera. Evleaksin vuotaman lehdistökuvan perusteella kamera ulkonee muusta puhelimesta varsin maltillisesti. Nokia käyttää Lumia 1520:ssä samanlaista designia kuin aiemmissakin Lumioissa.
Nokian odotetaan esittelevän Lumia 1520:n 26. syyskuuta New Yorkissa pidettävässä tilaisuudessa. Yhtiöltä odotetaan myös Windows RT -taulutietokonetta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

schannah (vahvistamaton)

4

@1, Et löytäisi Full HD-sampasta yhtään helpommin. Jos nämä tuottaa sulle päänsärkyä, on parempi pysyä siellä peruspuhelimissa ja jättää nämä niitä tarvitseville.

Vastaa
Leemee (vahvistamaton)

5

On se kyllä hieno. Olisi vain kiva vielä tietää mitä ton kameran ominaisuuksiin kuuluu. Onko esim 4K videokuvaus?

Vastaa
kakkakäyttis (vahvistamaton)

6

WP ei voisi vähempää kiinnostaa. WP tuhosi Mokian.

Vastaa
sandandan (vahvistamaton)

7

@5, Kuka voi oikeasti haluta 4k videota puhelimeen? Muistit ja kortit täynnä jatkuvasti ja todella harvalla on ees tuohon natiivisti pystyviä monitoreja.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

8

Hahah, WP8 ei kyllä sovellu yhtään noin suuriin näyttöihin :D Kauheimman näköistä sontaa vähään aikaan :D

Vastaa
an_Tero (vahvistamaton)

9

Mitä te kitisette tuosta näytön sekaisuudesta. Senhän voi jokainen muokata haluamakseen. Siihen voi laittaa näkyville vaikka vain viisi suurinta kokoa olevaa kuvaketta jos isompi määrä aiheuttaa oksennusta.
En kyllä kehuisi androidien tai iipparinkaan ikonihelvettiä yhtään miellyttävämmäksi.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

12

@9

iPhone nyt tosiaan on aika ikonihelvetti, mutta Androidissa on se ihanuus, että ne sovellukset joita käyttää eniten voi laittaa siihen homscreenille, loput sinne sovellusvalikkoon (ja esimerksiksi Sense 5:ssa sovellusvalikossa olevia sovelluksia voi poistaa ja laittaa kansioihin) joten sitä ikonihelvettiä ei tule ;)Lopputuloksena on vielä siistimpi ja käytännöllisempi kotiruutu. Itselläni on se 130 sovellusta puhelimessani ja ei tunnu yhtään ahdistavalta, hieno taustakuva kruunaa kaiken. ;)

Vastaa
Skalevi
Skalevi

13

Luulen että microsofti lopettaa tuen vanhemmille puhelimille joissa on vielä symbian käyttis. Ittelläni on E7 symbian bellellä

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

14

Kuinka ihmeeessä joku voi sanoo tuota sekavaksi. Ylivoimaisesti selkeimmän näköinen verrattu muihin käyttiksiin. Tuostahan löytää välittömästi haluamansa softan. Periaatteessa kaikki mahdollinen mahtuu yhdelle näytölle. Mikä vois olla helpompaa.

Vastaa
Vapaakoodari
Vapaakoodari

15

Ulkoineva kamera noin mutu tuntumalta ajateltuna ei vaikuta hyvältä muotoilulta. Sehän on uloin pinta joka siis aina ottaa kontaktia kun puhelinta ottaa taskusta tai laittaa sinne. Kyllähän se varmaan on superkovaa materiaalia, mutta mahtaako himmetä tai naarmuuntua pidemmällä käytöllä?

Vastaa
kirkanen
kirkanen

17

Hyvä, että tällainenkin julkaistaan. Toivottavasti tämä tuo markkinoille hieman lisää kilpailua ja tasottaisi markkinatilannetta.

Itse en ole koskaan ollut kiinnostunut WP:n käyttöliittymästä. Se on yksinkertainen, mutta persoonaton. Joillekin tämä yksinkertaisuus on tärkeää sekä monesti laadukas kamera. Nykyään kameralla otettujen kuvien laadussa ei tunnu olevan suuriakaan eroja. Kuvien laatuja pitäisikin verrata normaali käytössä esim. känni-ilta kuvina. Puhelimen muotoilu ei ole herättänyt kiinnostusta eikä väritkään oikein ole se mun juttuni. Lisäksi ohjelmistopäivitys pitää hoitaa Zune -sovelluksen kautta. En tiedä, onko tähän tullut muutosta.

Jokaisessa käyttöjärjestelmässä ovat omat hyvät ja huonot puolensa. Mikään niistä ei ole ylitse muiden, jos asiaa tarkastellaan useasta eri näkökulmasta. Käyttöliittymä näissä onkin se ainoa suurin ero. Kaikki muut toiminnallisuudet ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia.

Pahoittelen eksymistä aiheesta. Aika kuitenkin näyttää miten markkinoilla otetaan vastaan tämä tuote.

Vastaa
Saksoboy
Saksoboy

18

voi ny ristus tuota puhlet-sanaa! yrittääkö afterdawn väkisin yleistää tuota sanaa ku kukaa muu ei sitä käytä?!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja