Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Näitä ominaisuuksia tuleva päivitys tuo Lumioihin

10
Manu Pitkänen

Kuvissa: Näitä ominaisuuksia tuleva päivitys tuo Lumioihin
Windows Phone Central -verkkosivuston foorumilla xs2k-nimimerkillä kirjoittava käyttäjä on julkaissut ruutukaappauksia Microsoftin tulevasta GDR3-ohjelmistopäivityksestä. Ruutukaappaukset ovat peräisin Craigslistin kautta ostetusta Lumia 920 -älypuhelimesta, johon oli asennettu Nokian Lumia Bittersweet shimmer -ohjelmisto.

Päivitys mahdollistaa avoinna olevien sovellusten sulkemisen moniajonäkymästä käsin (X-panike). Se sisältää myös näytön asentolukituksen ja Driving Moden, joka mykistää saapuvien puheluiden ja tekstiviestien merkkiäänet. Driving Moden avulla puhelin voidaan käskeä lähettämään automaattisesti tekstiviesti numeroon, josta henkilö yritetään tavoitella. Päivityksen kerrotaan sisältävän myös "hiljaisen NFC:n", varmuuskopion palautuksen Wi-Fin yli sekä räätälöidyt merkkiäänet tekstiviesteille, vastaajalle, sähköposteille ja muistutuksille.The Vergen mukaan julkaistut ruutukaappaukset ovat aitoja ja GDR3-päivitys löytyy esiasennettuna Nokia Lumia 1520:stä ja HTC Harmonysta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
SamppaS4 @ (vahvistamaton)

2

Päivitys mahdollistaa avoinna olevien sovellusten sulkemisen moniajonäkymästä käsin (X-panike).Se sisältää myös näytön asentolukituksen ja Driving Moden, joka mykistää saapuvien puheluiden ja tekstiviestien merkkiäänet.Driving Moden avulla puhelin voidaan käskeä lähettämään automaattisesti tekstiviesti numeroon, josta henkilö yritetään tavoitella.räätälöidyt merkkiäänet tekstiviesteille, vastaajalle, sähköposteille ja muistutuksille.
Löytyy myöskin Samsung puhelimista!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
morjestapäivää (vahvistamaton)

4

Huoh. iPhonen ohjelmistossa ei ole ollut ikinä mitään uutta ominaisuutta. HW:ssa ehkä retina, mutta silläkin pyyhitään jo pöytiä.

Android alias Samsung:in sw on huono Symbian kopio paremmalla raudalla.

Eli, kummankaan porukan ei kannata paljon huudella ... kaikki ominaisuudet + ziljoona jota muilta ei löydy vieläkään (ja tuskin ikinä löytyy, kun eivät osaa), löytyi Symbianista. Rauha hänen sielulleen, edistyksellinen oli eikä voittanuttutta heti näköpiirissä!

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

5

Symbianista en nyt menisi ääneen enää mainitsemaan, sen verran buginen kakka on, en ihmettele yhtään että kuopattiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
morjestapäivää (vahvistamaton)

6

Noh niin, jos 4->5 ikonia rivillä tjsp on innovaation huippu, niin se kertoo kaiken tarvittavan! Se on vaikea bugeja tuohon saada, mutta kuulemma siinäkin on onnistuttu!

Ja edelleen, pyytäisin hieman kunnioitusta kaikkien aikojen mobiilikäyttöjärjestelmää kohtaan, vaikka ei Symbian ollutkaan täydellinen. Ominaisuuksien määrässä ei ole kukaan päässyt vielä lähellekkään, bugien määrässä kyllä!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
NokiaPAsha (vahvistamaton)

7

@6 Vai että kaikkien aikojen mobiilikäyttöjärjestelmällä... Ylimielisyyttä taas!!. =) Kuollut käyttöjärjestelmä,niin kuin WP mobiilikäyttöjärjestelmäkin,kun Nokia (ai juu,Nokia merkki häviää 2014 alusta kokonaan älypuhelimista) ja peruspuhelimet ovat pelkästään Nokia merkillä varustettuja) jää ainoaksi käyttäjäksi!.

Vastaa
Kake41
Kake41

8

Taitaa olla WP hankala koodata, kun uusia ominaisuuksia tulee hitaasti.
Ja vielä Symbianista: Ylivoimainen moniajo verrattuna Androidiin ja iPhoneen. Edes nyky-Androidit ei pärjää nokialaiselleni moniajossa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

9

2@
>Löytyy myöskin Samsung puhelimista!.

Sumsungin WP luureissa, tuskin ainakaan virallisesti, muutenkin ovat saaneet lähinnä perus päivitykset.

1@
>iPhonessa ollut melkein kaikki nuo ominaisuudet varmaan vuoden...

Osa melkein, ja osa puuttuu kokonaan IOStä. Tuossa osa oli lista niistä perus jutuista jotka eivät olleet kerenneet starttiin.

Muissa kuin IOSssä (ja WPssä) ovat toki olleet perusjuttua vuosikausia. WP8 tosin vain ei iältään edes vuotta.

WP ja iOS muistuttaa toisiaan siinä että puuttuu kaikenlaista eikä voi saada ilman valmistajan/OS firman tukea.

Vastaa
pain83
pain83

10

Jaaha koskahan 820 päivittyisi edes viimeisimpään versioon mikä 920:lle on julkaistu... Ei nyt luulis olevan hirveän vaike temppu pistää sitä jakeluun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja