Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Näin Samsung Galaxy Gear -älykello toimii

7
Manu Pitkänen

Videolla: Näin Samsung Galaxy Gear -älykello toimii
Samsung on julkaissut Youtubessa virallisen hands on -videon, jossa esitellään tällä viikolla julkistettuja Galaxy Note 3 -puhlettia ja Galaxy Gear -älykelloa.

Yhteensä noin 18-minuuttinen video jakaantuu kahteen osaan, joista ensimmäisessä keskitytään Galaxy Note 3:een. Kolmentoista minuutin kohdalla siirrytään käsittelemään Geariä ja sen käyttöä Note 3:n parina.

Samsung Galaxy Note 3 ja Gear tulevat myyntiin 25. syyskuuta. Laitteiden suositushinnat ovat (vastaavasti) 750 ja 300 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Valje
Valje

1

Asetusten etsiminen kirjoittamalla (videolla 8:20) on hieno ominaisuus, sillä monelle valikoiden syövereihin sukeltaminen voi olla liikaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
viisaskello (vahvistamaton)

2

Onko afterdawn tehny sivuilleen jotain ku ei pysty kattomaan iPadilla enään videoita täällä? Se missä pitäisi videon olla on vain valkoinen alue sen tilalla.

Vastaa
Taeco
Taeco

4

Sama Windows Phonella. Embeddauksen lisäksi voisi laittaa myös linkin videoon, ettei jää katsomatta...

Vastaa
akse
akse

5

"With the galaxy gears built in speaker I can send and receive calls without having to go through the trouble of holding the mobile phone."

Joku menny pieleen kun puhelimen kädessä pitäminen on "trouble".

Vastaa
perhana
perhana

7

Fillarilla tai autolla ajaessahan tuo kosketusnäyttö tuossa rannekellossa on erittäin kätevä, kun haluaa käyttää ranteessa olevaa kelloa, voi toisen käden pitää ratissa/ohjaustangossa ja tökkiä sitä näyttöä esimerkiksi nenänpäällä, jollei omista niin notkeita sormia että ne taipuisivat takaviistoon.

Kännykässähän ainakin pidetään tärkeänä ominaisuutena sitä kuinka hyvin sen käyttö yhden käden otteella onnistuu...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja