Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusissa kuvissa: Nokia Lumia 1520

5
Manu Pitkänen

Uusissa kuvissa: Nokia Lumia 1520
The Verge on julkaissut toistaiseksi julkistamattomasta Nokia Lumia 1520 -puhletista otettuja valokuvia. Artikkelista löytyy kuvia reippaasti, joten puhelin on dokumentoitu varsin kattavasti eri kuvakulmista. Puhlettia on vertailtu kuvissa Sonyn Xperia Z -puhelimeen ja iPad miniin.

Lumia 1520:ssä on kuusituumainen 1080p-näyttö, joten se on muita Lumia-malleja reilusti suurempi. Galaxy Noten kilpailijasta löytyy kuvat vuotaneen henkilön mukaan Qualcommin neliytiminen Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja microSD-korttipaikka (jota ei esimerkiksi Lumia 1020:ssa ole).

Lumia 1520:lla voidaan tallentaa kuvasta samanaikaisesti 16 ja viiden megapikselin versio. Vuotaneista kuvista ei selviä mikä puhelimessa käytettävän kennon megapikselilukema on, mutta sen on huhuttu olevan 20.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

R4ndom1
R4ndom1

3

Kyllähän tuo kuulostaa ihan hyvältä, ainut on vaan windows käyttis, tuo androidilla vois olla hyvä. Mutta sitten kun tuo julkastaan, se on jo vanhaa tekniikka.

Vastaa
7520G
7520G

4

Snapdragon 800 ei taida jäädä tehoiltaan kovin vanhaksi vielä piiitkään aikaan. WP ei varmaan edes neljää ydintä kaipaisi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jäkä (vahvistamaton)

5

V.tuttaa nämä androidin perään märisijät. Niitä vehkeitä kyllä löytyy markkinoilta jos semmosen riesakseen haluaa. Lumiassa on WP8 ja thats it.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja